reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Bílé fazolky na česko-mexický způsob

Luštěniny jsou velmi hodnotným zdrojem rostlinných bílkovin. Tento nenáročný, zdravý, levný a celkem rychlý recept se určitě osvědčí i ve vaší kuchyni!


  • 4,4

    21×

    4,4 21
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Bílé fazole promyjeme, na několik hodin nebo přes noc namočíme do studené vody. Poté je se solí, paprikou a chilli kořením přivedeme k varu. Pokud možno v nové vodě - doporučení proti pozdějšímu nadýmání.

Na pánvi rozehřejeme olej, do kterého přidáme mraženou zeleninu a dusíme. V misce si rozmícháme hořčici s kečupem. Fazole po změknutí přidáme do pánve se zeleninou, přidáme na kostičky nakrájený hermelín a zalijeme směsí kečupu a hořčice. Ještě asi 10 - 15 minut necháme směs prohřát.

Bílé fazolky na česko-mexický způsob podáváme s chlebem, pečivem nebo brambory.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Bílé fazolky na česko-mexický způsob

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.