Tento recept je ještě lepší, když ho uvaříme den předem. Druhý den budou bílé fazole s uzeným masem ještě chutnější.
1 stroužek | česnek |
2 lžíce | strouhanka |
2 ks | cibule |
2 snítky | tymián |
4 lžíce | sádlo |
1 ks | mrkev |
1 ks | bobkový list |
1 lžíce | olivový olej |
0.3 l | červené víno |
2 lžíce | sekaná petržel |
3 lžíce | rajský protlak |
500 g | bílé fazole |
1 balíček | polévková zelenina |
200 g | uzená krkovice |
200 g | česnekový salám |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř |
autor Fendryska
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena