reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Bílé fazole s kysaným zelím

Jídlo z fazolí, kysaného zelí a vepřových kostek připravené v jednom hrnci. Fazole si však musíme namočit den dopředu.


  • 3,0

    92×

    2,9 92
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 826 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 601 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Vydatná italská polévka Minestrone krok za krokem

17. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Jablečný ocet - to nejlepší z přírody

17. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 566 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 541 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Postup přípravy

Předem namočené fazole uvaříme v jemně osolené vodě do poloměkka.

Mezitím si pokrájíme kysané zelí a vepřové maso omyjeme, zbavíme přebytečného tuku a nakrájíme na kostky.

Zelí i vepřové kostky přidáme k poloměkkým fazolím, opepříme, osolíme a dusíme do měkka. Když je maso měkké, zahustíme pokrm tmavou jíškou, zakapeme worcesterem a povaříme. Nakonec můžeme ochutit octem.

Bílé fazole s kysaným zelím servírujeme s křupavým chlebem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Bílé fazole s kysaným zelím

    Celkový počet komentářů: 2

    • Tomáš
      Tomáš

      Recept jsem vyzkusil,ovšem drobet předělal k obrazu svému.Masové kostky jsem opekl zvlášť.Zvlášť jsem uvařil předem namočené fazole a zvlášť na cibulce a sádle udusil zelí.A tak jsem i servíroval-nesmíchané,pěkn ě hromádečku zelí,hromádečku fazolí a hromádku masových kostek.Celé jsem to ještě hojně posypal smaženou cibulkou.Docela dobré :)

      11.11.2012 06:06:13

    • Evangelina
      Evangelina

      Nápad to není špatný,

      ale ten postup se mi nezdá. Já bych to maso nejdřív orestovala a podusila se zelím a teprve potom přidala k fazolím a společně podusila do změknutí. Jinak mě to celkme zaujalo a vyzkouším. Jen doufám, že neuletíme i s barákem.

      28.03.2007 19:11:15


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Bílé fazole s kysaným zelím

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.