reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Bílé fazole s kysaným zelím

Jídlo z fazolí, kysaného zelí a vepřových kostek připravené v jednom hrnci. Fazole si však musíme namočit den dopředu.


  • 3,0

    92×

    2,9 92
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 822 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 042 hodnocení

Pečeme s jablky: Hraběnčiny řezy nikdy nezklamou!

25. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 761 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 856 hodnocení

Recept na výbornou bramboračku s houbami krok za krokem

25. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 221 hodnocení

Kvíz: Jak dobře znáte světovou gastronomii?

25. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 616 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 803 hodnocení

Nejlepší recepty na domácí pečené čaje

24. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 295 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 703 hodnocení

Už se to blíží! Co uvařit na svatého Martina?

24. 10. 2020

Postup přípravy

Předem namočené fazole uvaříme v jemně osolené vodě do poloměkka.

Mezitím si pokrájíme kysané zelí a vepřové maso omyjeme, zbavíme přebytečného tuku a nakrájíme na kostky.

Zelí i vepřové kostky přidáme k poloměkkým fazolím, opepříme, osolíme a dusíme do měkka. Když je maso měkké, zahustíme pokrm tmavou jíškou, zakapeme worcesterem a povaříme. Nakonec můžeme ochutit octem.

Bílé fazole s kysaným zelím servírujeme s křupavým chlebem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Bílé fazole s kysaným zelím

    Celkový počet komentářů: 2

    • Tomáš
      Tomáš

      Recept jsem vyzkusil,ovšem drobet předělal k obrazu svému.Masové kostky jsem opekl zvlášť.Zvlášť jsem uvařil předem namočené fazole a zvlášť na cibulce a sádle udusil zelí.A tak jsem i servíroval-nesmíchané,pěkn ě hromádečku zelí,hromádečku fazolí a hromádku masových kostek.Celé jsem to ještě hojně posypal smaženou cibulkou.Docela dobré :)

      11.11.2012 06:06:13

    • Evangelina
      Evangelina

      Nápad to není špatný,

      ale ten postup se mi nezdá. Já bych to maso nejdřív orestovala a podusila se zelím a teprve potom přidala k fazolím a společně podusila do změknutí. Jinak mě to celkme zaujalo a vyzkouším. Jen doufám, že neuletíme i s barákem.

      28.03.2007 19:11:15


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Bílé fazole s kysaným zelím

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.