reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

na ozdobu

Postup přípravy

Do 1,5 litru vroucí vody dáme masox a povaříme.

Cibuli oloupeme, nakrájíme na tenká kolečka a orestujeme na rostlinném másle. Pak ji zaprášíme moukou a zamícháme. Takto připravenou zásmažku přelijeme masoxovým vývarem, pokud je potřeba osolíme, přidáme rozmarýn a přibližně 20 minut povaříme.

Z plátků toastového chleba vykrajujeme ozdobnými formičkami malé tvary, ty smažíme na rozpáleném oleji dozlatova a odkládáme na papírový ubrousek.

Polévku rozdělíme na talíře, zdobíme opečenými minitoastíky a čerstvou petrželkou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Přidat příspěvek k receptu Bílá cibulová polévka