reklama
hledat uživatel
       

Bifteky na víně

Klasický masitý pokrm zjemněný bílým vínem a ochucený žampiony.


  • 3,1

    139×

    3 139
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 577 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 842 hodnocení

Recept na linecké těsto krok za krokem

15. 11. 2019

Bábovka

4,7 1 611 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 685 hodnocení

10+1 otázek: Tuky jsou pro tělo nepostradatelné, kterým se však raději vyhýbat?

14. 11. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 174 hodnocení

Recept na vánoční perníčky krok za krokem

14. 11. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 571 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 684 hodnocení

Příprava smaženého sýru podle šéfkuchaře

14. 11. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 272 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 554 hodnocení

Videorecept: Vafle z ječné mouky - rychlá svačinka, se kterou u dětí zabodujete!

13. 11. 2019

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky.

Bifteky lehce naklepeme, osolíme, opepříme a z obou stran opečeme na rozpáleném oleji. Doba opékání jedné strany je přibližně 7 minut.

Když maso dopékáme, přidáme kolečka cibule. Bifteky vyjmeme a uchováme v teple. Na druhé pánvi podusíme na másle žampiony, brokolici a chřest. Potom je přidáme do vydušené štávy s cibulkou a zalijeme vínem.

Při servírování přelijeme bifteky štávou s houbami. Jako příloha je vhodná rýže nebo brambory.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Bifteky na víně

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.