reklama
hledat uživatel
       

Bifteky na víně

Klasický masitý pokrm zjemněný bílým vínem a ochucený žampiony.


  • 3,1

    139×

    3 139
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky.

Bifteky lehce naklepeme, osolíme, opepříme a z obou stran opečeme na rozpáleném oleji. Doba opékání jedné strany je přibližně 7 minut.

Když maso dopékáme, přidáme kolečka cibule. Bifteky vyjmeme a uchováme v teple. Na druhé pánvi podusíme na másle žampiony, brokolici a chřest. Potom je přidáme do vydušené štávy s cibulkou a zalijeme vínem.

Při servírování přelijeme bifteky štávou s houbami. Jako příloha je vhodná rýže nebo brambory.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Bifteky na víně

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.