reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Biff á la Lindström - švédské karbanátky

Recept na švédské karbanátky s červenou řepou.


  • 4,6

    251×

    4,6 251
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Červenou řepu a cibule rozsekáme na jemno.

Mleté maso rozmícháme se smetanou a vodou. Přidáme žloutky, červenou řepu a cibule. Vmícháme 2 lžíce bramborové kaše nebo šťouchaných brambor, dochutíme solí a čerstvě mletým pepřem. Řádně promícháme a ze směsi tvarujeme karbanátky, které obalíme ve strouhance.

Karbanátky smažíme na přepuštěném másle z obou stran.

Biff á la Lindström - švédské karbanátky podáváme s různě upravenými brambory, ozdobené petrželkou a se zeleninovou přílohou. Pokud máme rádi, můžeme na talíř přidat i hořčici nebo kečup. Tyto karbanátky ze Švédska jsou chutné teplé i studené.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Biff á la Lindström - švédské karbanátky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.