reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

podle chuti

podle potřeby

Postup přípravy

Brambory oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Přidáme 3 rozklepnutá vejce, sůl, koření, najemno nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek a promícháme. Brambory začnou díky soli pouštět vodu, zahustíme je instantní kukuřičnou polentou. Ta skvěle nahradí mouku. Když je směs dostatečně hustá, můžeme rozpálit na pánvi olej.

Bezlepkové těsto na bramboráky postupně odebíráme a klademe do rozpáleného oleje, kde placičky smažíme po obou stranách dozlatova. Usmažené bramboráky odložíme na papírový ubrousek odkapat od přebytečného tuku.

Bezlepkové křupavé bramboráky podáváme jako ty klasické.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×
K dispozici máme ještě 80 receptů na bramboráky. Inspirujte se!

Zobrazit další recepty
Sdílet na Facebooku

Přidat příspěvek k receptu Bezlepkové křupavé bramboráky

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.