Bezlepkové křupavé bramboráky

35 min | chuťovka | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 154x
Recept na bramboráky. které si můžeme dopřát i v případě bezlepkové diety.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Brambory oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Přidáme 3 rozklepnutá vejce, sůl, koření, najemno nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek a promícháme. Brambory začnou díky soli pouštět vodu, zahustíme je instantní kukuřičnou polentou. Ta skvěle nahradí mouku. Když je směs dostatečně hustá, můžeme rozpálit na pánvi olej.

Bezlepkové těsto na bramboráky postupně odebíráme a klademe do rozpáleného oleje, kde placičky smažíme po obou stranách dozlatova. Usmažené bramboráky odložíme na papírový ubrousek odkapat od přebytečného tuku.

Bezlepkové křupavé bramboráky podáváme jako ty klasické.

Michy autor receptu:

Bezlepkové křupavé bramboráky

Počet přidaných receptů: 3414

Ingredience

na porce


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Bezlepkové křupavé bramboráky

Přidat příspěvek k receptu Bezlepkové křupavé bramboráky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept