Bezlepkové křupavé bramboráky

35 min | chuťovka | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 98x
Recept na bramboráky. které si můžeme dopřát i v případě bezlepkové diety.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Brambory oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Přidáme 3 rozklepnutá vejce, sůl, koření, najemno nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek a promícháme. Brambory začnou díky soli pouštět vodu, zahustíme je instantní kukuřičnou polentou. Ta skvěle nahradí mouku. Když je směs dostatečně hustá, můžeme rozpálit na pánvi olej.

Bezlepkové těsto na bramboráky postupně odebíráme a klademe do rozpáleného oleje, kde placičky smažíme po obou stranách dozlatova. Usmažené bramboráky odložíme na papírový ubrousek odkapat od přebytečného tuku.

Bezlepkové křupavé bramboráky podáváme jako ty klasické.

Michy autor receptu:

Bezlepkové křupavé bramboráky

Počet přidaných receptů: 3337

Ingredience

na porce
Vaše cena 2799 běžně 3999 Kč sleva 30 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Bezlepkové křupavé bramboráky

Recept se nachází v 6 kuchařkách
Zorňafa
1. aa-1 827 receptů
zjirousek
Bramboráky 157 receptů
mlsnáhuba
bezlepkova kuchařka 15 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Bezlepkové křupavé bramboráky

Přidat příspěvek k receptu Bezlepkové křupavé bramboráky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně vybírat letní obuv?

    Jak správně vybírat letní obuv?

    Léto máme všichni rádi, ale naše nohy mohou v parnu trpět. Zvlášť, když jim nedopřejeme vzdušnou obuv a necháme je potit se v uzavřené a neprodyšné obuvi. Trápí nás nejen odřené paty, malíčky a utlačované palce, zpocené a horoucí nohy, ale od nohou pak trpí i celé tělo dyskomfortem a naše celková tělesná i duševní pohoda klesá.

  • Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Chcete letos zažít adrenalin na vodě? Nebo se jen lehce nechat unášet po klidné hladině malé říčky? Než někde zavoláte klasické vodácké "ahoooj", věnujte pečlivou pozornost přípravě. Její základní parametry spočívají právě v tom, kam vlastně chcete jet.




přidat nový recept