Bezlepkové houstičky

1 hod | příloha | 8 porcí | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 9934x
Recept na dobrotu z pekárny. Vhodné pro bezlepkovou dietu.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařili 4 lidé)


Postup přípravy receptu

Do domácí pekárny nalijeme tekuté suroviny. Do rohu vsypeme sůl. Poté vsypeme mouku, uděláme důlek a do něj nasypeme droždí. Navrch nasypeme sýr. Zvolíme program kynutí 1,5 hodiny a necháme kynout.

Poté těsto vyklopíme a uválíme z něj bochánky. Necháme je 15 - 20 minut dokynout na plechu s pečícím papírem.

Bezlepkové houstičky potřeme rozšlehanými žloutky s trochou mléka a posypeme sýrem. Dáme péct na 15 - 20 minut do vyhřáté trouby.

Bezlepkové houstičky podáváme jako běžné pečivo.

autor receptu:

Bezlepkové houstičky

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

na porcí
4,6
skvělý recept
23 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Bezlepkové houstičky

Přidat příspěvek k receptu Bezlepkové houstičky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept