reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

na potření

podle potřeby

Postup přípravy

Do domácí pekárny nalijeme tekuté suroviny. Do rohu vsypeme sůl. Poté vsypeme mouku, uděláme důlek a do něj nasypeme droždí. Navrch nasypeme sýr. Zvolíme program kynutí 1,5 hodiny a necháme kynout.

Poté těsto vyklopíme a uválíme z něj bochánky. Necháme je 15 - 20 minut dokynout na plechu s pečícím papírem.

Bezlepkové houstičky potřeme rozšlehanými žloutky s trochou mléka a posypeme sýrem. Dáme péct na 15 - 20 minut do vyhřáté trouby.

Bezlepkové houstičky podáváme jako běžné pečivo.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Přidat příspěvek k receptu Bezlepkové houstičky