reklama
hledat uživatel
       

Bezinková krusta

Nápoj, který skloubí chuť červeného vína a rumu.


  • 4,7

    12×

    4,6 12
  • 15 min

Ingredience

na ozdobu



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 750 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 987 hodnocení

Recept na palačinky se smetanovo-jahodovou náplní krok za krokem

2. 6. 2020

Bábovka

4,7 1 709 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 797 hodnocení

Videorecept: Báječné domácí těstoviny s pestem a kuřecím masem

1. 6. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 139 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 201 hodnocení

Jak využít voňavý kopr v kuchyni?

1. 6. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 767 hodnocení

Víkendové pečení: Recept na perník s ořechy krok za krokem

31. 5. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 660 hodnocení

Češi milují vepřové! Ale jak takovou kotletu či bůček správně připravit?

31. 5. 2020

Postup přípravy

Víno s bezinkovou šťávou a kořením přivedeme k varu. Nevaříme!

Okraje sklenic potřeme teplým nápojem a ponoříme do cukru.

Do každé sklenice vložíme spirálu citronové kůry nebo okraj ozdobíme plátkem citronu a opatrně, abychom neporušili krustu, přilijeme punč. Do každé sklenice přidáme lžíci rumu a podáváme.

Nápoj je stejně lahodný i studený.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Bezinková krusta

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.