reklama
hledat uživatel
       

Bezinková krusta

Nápoj, který skloubí chuť červeného vína a rumu.


  • 4,7

    12×

    4,6 12
  • 15 min

Postup přípravy

Víno s bezinkovou šťávou a kořením přivedeme k varu. Nevaříme!

Okraje sklenic potřeme teplým nápojem a ponoříme do cukru.

Do každé sklenice vložíme spirálu citronové kůry nebo okraj ozdobíme plátkem citronu a opatrně, abychom neporušili krustu, přilijeme punč. Do každé sklenice přidáme lžíci rumu a podáváme.

Nápoj je stejně lahodný i studený.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Bezinková krusta

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.