Vyzkoušejte recept na křehké bílkové bezé "ala Pavlova", které podáváme jako dezert se šlehačkou a jahodami.
1 špetka | sůl |
6 ks | bílek |
250 g | cukr moučka |
500 g | čerstvá jahoda |
podle chuti | |
---|---|
cukr krupice | |
na ozdobu | |
250 ml | smetana ke šlehání (33%) |
Rychlý letní jahodový koláč bez mléka a vajec krok za krokem
Recept na veganskou variantu jahodového koláče. Neuvěříte, jak je snadný a dobrý!
Ovocné osvěžení z dozrávajících jahod: Domácí zmrzlina, nanuky i sorbet
Jahodová sezóna je před námi, tak si ji pojďme pořádně užít. Naučíme vás nejen domácí jahodovou zmrzlinu, ale i zdravější a lehčí sorbet, jahodové nanuky a úžasně jednoduchou jahodovou dřeň.
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena