reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Bešamelová omáčka 1

Tato omáčka je základem pro jiné druhy omáček. Lze ji použít i pro zahuštění masových šťáv a zjemnit se dá smetanou, máslem nebo vejcem.


  • 3,1

    60×

    3 60
  • 10 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

V hrnečku necháme rozpustit máslo, přidáme mouku a promícháme. Vlijeme mléko, vývar a vše důkladně vymícháme dohladka.

Omáčku vaříme 3 minuty. Osolíme, okořeníme, zamícháme a znovu vaříme 1 minutu.

Bešamelovou omáčku podáváme s houskovým knedlíkem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept Přidejte vlastní poznámku Přidejte první komentář

Líbí se mi

Dejte nám vědět,
proč se vám recept nelíbil.

×

Přidat příspěvek k receptu Bešamelová omáčka 1

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.