Béřovický králík

1 h 30 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 2151x
Výborný recept na chutnou úpravu nejen králičího masa.
Komentáře receptu 2


Postup přípravy receptu

Cibuli a česnek oloupeme, cibuli nakrájíme na kostičky a česnek prolisujeme.

Smícháme olej, vodu, sůl, pepř, kečup, hořčici, papriku, nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Králičí maso vložíme do marinády a necháme odležet do druhého dne.

Králičí maso pečeme v troubě zhruba 1,5 - 2 hodiny při 180 °C.

Béřovického králíka podáváme s knedlíkem a zelím.

Niky autor receptu:

Béřovický králík

Počet přidaných receptů: 5

Ingredience

na porce


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Béřovický králík

Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Béřovický králík
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Rána už jsou mnohdy pěkně studená a někteří z nás, především pak děti, se už v těchto dnech zase potýkají s rýmou. Rýma dokáže být hodně nepříjemná, komu by se nelíbilo mít od ní aspoň jeden rok pokoj? Možná víme, jak na to. Už jste slyšeli o léčivé rostlince lidově zvané rýmovník? Ta se prý dokáže s rýmou pěkně vypořádat a vám od ní pomoci. Pojďme se tedy seznámit!

  • Dýně - posílí imunitu v boji proti infekcím

    Dýně - posílí imunitu v boji proti infekcím

    Rádi si v těchto dnech zdobíte zahrádku, terasu nebo balkon pestrobarevnými a různě velikými dýněmi? A jak by také ne, je přece jejich čas a jako podzimní dekorace jsou nepřekonatelné. Už také víme, že dýně je nadmíru zdravá zelenina a pomůže nám dokonce i s hubnutím.




přidat nový recept