Žloutky oddělíme od bílků a společně s cukrem a máslem je šleháme elektrickým šlehačem 10 minut. Přidáme polohrubou mouku smíchanou s práškem do pečiva, vanilkový cukr, pomerančovou kůru, pomerančovou šťávu i oranžát a všechny suroviny promícháme. Nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků.
Připravené těsto vlijeme do formy vymazané tukem.
Dáme péct do trouby vyhřáté na 200°C. Po 15-ti minutách teplotu snížíme na 180°C a necháme ještě 30 minut péct - neotvíráme! Po upečení necháme beránka ještě chvíli ve formě. Potom beránka opatrně vyklopíme.
Bílou polevu připravíme podle návodu, beránka polijeme a polevu necháme zatuhnout. Očička uděláme z čokolády a nesmíme zapomenout na mašli.