reklama
hledat uživatel
       

Beefsteak

Recept v poslední době náročnější na peněženku.


  • 3,1

    3,1 9
  • 25 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 582 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 843 hodnocení

Letošní plán pečení vánočního cukroví

22. 11. 2019

Bábovka

4,7 1 612 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 688 hodnocení

Videorecept: Skvělý dýňový jahelník podle Anny

22. 11. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 175 hodnocení

Recept na vanilkové rohlíčky krok za krokem

21. 11. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 573 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 688 hodnocení

Recept na originální kuřecí kari podle šéfkuchaře

21. 11. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 272 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 556 hodnocení

Videorecept: Marokánky podle Anny

20. 11. 2019

Postup přípravy

Ze středu odblaněné svíčkové nakrájíme řezy asi 4cm silné, vážící asi 150g, naklepeme dlaní, osolíme, opepříme, zaokrouhlíme, motouzem je ovážeme a rychle upečeme v horkém sádle na obou stranách asi po 5 minutách. Celkem 10 minut.

Beefsteaky podáváme s vlastní šťávou, kterou zjemníme máslem a hovězím vývarem.

Přílohou k beefsteakům mohou být hranolky se zeleninou dušenou na másle, sázená vejce, francouzský salát apod.

Recept je určen pro 6 osob.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Beefsteak

    Celkový počet komentářů: 5
    • Pitbulreich
      Pitbulreich

      Těch chyb bude víc

      Ono těch chyb bude asi vícero... Třeba to, že se beefsteak nemá před pečením solit ví asi každý malý kuchař... Je to z jednoduchého důvodu, sůl vám vytáhne ze steaku vodu a to co pak vyrobíte není steak, ale podešev.

      03.11.2010 18:48:08

    • Carpaccio
      Carpaccio

      Jaru... 2x5 minut ? To pak máš "well done" neboli "durcha". Není to škoda ? Neuvádíš sice zda se pečení odehrává na pánvi nebo v troubě ale stejně je to dost... Ne, promiň, proti gustu žádnej dišputát, ale zkus to někdy alespoň 2x3min.na medium... a nech dojít 3 minuty v teplé toubě. Už nebude jen lehce růžovej ale nebude propečenej do sucha. A časem můžeš přejít k 2x2 minuty... :o))

      28.01.2009 20:17:21

    • hykam
      hykam

      Kde je chyba?

      Někde bude asi chyba. Pokud má jeden řez vážit 1dkg, tak to vychází na 100 porcí :-)). Beru, že se upíše každý, ale nechápu, že si admin toho nevšimne a přitom dokáže upravit recept, že to s původním nemá téměř nic společného.

      18.01.2009 21:56:14


      • Carpaccio
        Carpaccio

        Re: Kde je chyba?

        No, já bych to s tou gramáží neviděl tak černě (1kg=1000g, t.j 6 150g steaků a ještě něco zbyde pro kuchaře :o). Ale s tím jak admin očesává texty receptů, s tím máš pravdu...

        28.01.2009 20:05:56


    Nalezeno receptů: 5

    Přidat příspěvek k receptu Beefsteak

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.