reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Bažant pečený na víně

Máte-li chuť na zvěřinu, přpravte si třeba tohoto pečeného bažanta.


  • 4,4

    23×

    4,3 23
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

marináda



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 742 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 983 hodnocení

Videorecept pro všechny milovníky čokolády: Jemná čokoládová pěna podle Anny

26. 5. 2020

Bábovka

4,7 1 706 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 796 hodnocení

Sběr černého bezu: Na limonádu, čaj, med i likér

25. 5. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 139 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 199 hodnocení

Dokonalá, přitom tak jednoduduchá: Píchaná buchta krok za krokem

24. 5. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 765 hodnocení

Špízy na gril: Lákavé recepty na masové i zeleninové ražniči

23. 5. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 655 hodnocení

Recept na jemnou bramborovou kaši krok za krokem

22. 5. 2020

Postup přípravy

Bažanta omyjeme a naporcujeme. Necháme ho asi hodinu odležet v marinádě.

Cibuli očistíme a nakrájíme nadrobno, pór očistíme a také nakrájíme.

Marináda: V míse si promícháme sójovou omáčku s vínem a moučkovým cukrem.

Po hodině marinování maso opékáme ze všech stran, když dostane zlatavou barvu, tak ho osolíme, přidáme nakrájenou cibuli a pórek a podlijeme marinádou. Dusíme doměkka.

Bažanta pečeného na víně podáváme s rýží a zeleninou.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Bažant pečený na víně

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.