Špikovaného bažanta lze chutně připravit i na pivě. A samozřejmě na zapití také pivo.
1 ks | bažant |
100 g | anglická slanina |
1 sklenka | houby v tuku (250ml) |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
marináda | |
1 ks | cibule |
2 kuličky | jalovec |
2 kuličky | nové koření |
1-2 lžíce | sójová omáčka |
4 kuličky | celý pepř |
200 ml | pivo 10° |
podle potřeby | |
pivo 10° |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena