reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

Postup přípravy

Bažanta polijeme rozpuštěným máslem, posolíme, přidáme tymián, saturejku, rozmarýn, oregano, obložíme ho slaninou a dáme péci. Během pečení mírně podléváme a maso přeléváme výpekem. Upečeného bažanta naporcujeme a podáváme ho s bramborem nebo rýží.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Komentáře k receptu Bažant na bylinkách

Celkový počet komentářů: 1
  • zúza
    zúza

    bažant na bylinkách

    je to super jídlo, ještě jsem prošpikovala česnekem a podlila trochou bílého vína a bylo to úžasné... všechny ty bylinky udělájí úžasnou chuť!!!!

    12.02.2010 22:32:25

Nalezeno receptů: 1

Přidat příspěvek k receptu Bažant na bylinkách