reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Bažant na bylinkách

A teď trocha zvěřiny! Pokud ji máte rádi, tak tento bažant na bylinkách vám jistě zachutná!


  • 3,0

    800×

    2,9 800
  • 2 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Bažanta polijeme rozpuštěným máslem, posolíme, přidáme tymián, saturejku, rozmarýn, oregano, obložíme ho slaninou a dáme péci. Během pečení mírně podléváme a maso přeléváme výpekem. Upečeného bažanta naporcujeme a podáváme ho s bramborem nebo rýží.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept Přidejte vlastní poznámku Přidejte komentář

Líbí se mi

Dejte nám vědět,
proč se vám recept nelíbil.

×

Komentáře k receptu Bažant na bylinkách

Celkový počet komentářů: 1
  • zúza
    zúza

    bažant na bylinkách

    je to super jídlo, ještě jsem prošpikovala česnekem a podlila trochou bílého vína a bylo to úžasné... všechny ty bylinky udělájí úžasnou chuť!!!!

    12.02.2010 22:32:25

Nalezeno receptů: 1

Přidat příspěvek k receptu Bažant na bylinkách

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.