reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Bazalková prsíčka

Na tento recept je nutné použít prsní řízky s kůží, pod kterou se plní bazalková směs.


  • 3,0

    754×

    3 754
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 771 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 001 hodnocení

Jen se po něm zapráší! Třešňový koláč z tvarohového těsta krok za krokem

4. 7. 2020

Bábovka

4,7 1 729 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 815 hodnocení

Videorecept: Grilované smetanové brambory a cuketový salát

4. 7. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 140 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 203 hodnocení

Voňavé letní pečení: Křehký koláč s lesním ovocem krok za krokem

3. 7. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 601 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 774 hodnocení

Zamilujte si kedlubny: 8 top receptů, které stojí za to vyzkoušet

2. 7. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 290 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 671 hodnocení

Osvěžte se: Recepty na nejlepší domácí limonády

1. 7. 2020

Postup přípravy

Šalotku a česnek najemno posekáme, polovičku cibule a česneku promícháme s bazalkou a ricottou a tuto hmotu opatrně vložíme mezi maso a kůži, upevníme párátky a řízky osolíme a opepříme. Maso opékáme na tuku z obou stran asi 4 minuty a potom ho udržujeme v teple. Zbylou cibuli opečeme na výpeku, přidáme okapané konzervované lišky a chviličku opékáme. Potom podlijeme smetanou, povaříme, osolíme a opepříme, přidáme trochu citronové šťávy. Maso na talíři polijeme omáčkou s liškami a podáváme s brambory.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Bazalková prsíčka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.