reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Bavorské vdolky

Celkový počet komentářů: 81
  • Eva M.
    Eva M.

    Komentář k receptu Bavorské vdolky

    vyborny... musela jsem delat dvojitou davku.. A od ted delam jen z polohruby mouky..

    28.10.2018 19:39:38

  • hadanka
    hadanka

    Komentář k receptu Bavorské vdolky

    Výborné těsto.Zadělávala jsem v pekárně.Jen jsem přidala lžíci rumu :-)

    13.11.2017 12:40:22

  • Andy
    Andy

    Doporučuji �

    Vynikající, dala jsem hladkou mouku vdolky jsou krásně nadýchaný, vláčný, skvělý recept ���

    14.06.2017 17:17:45

  • Lucie Skřivanová
    Lucie Skřivanová

    Bavorské vdolky

    Místo polohrubé mouky jsem dala hladkou a mám je vynikající. Určitě je udělám někdy znovu, syn je miluje :-)

    01.06.2017 15:19:10

  • Michaela a Milánek
    Michaela a Milánek

    Komentář k receptu Bavorské vdolky

    Recept na hovno.

    05.02.2017 13:06:26

  • Pavlína
    Pavlína

    Komentář k receptu Bavorské vdolky

    jsou výborný, dala jsem také hladkou mouku místo polohrubé. smažila jsem je o půlnoci a na snídani byly skvělý.

    26.10.2016 10:36:14

  • Shrekova21
    Shrekova21

    Prima recept.
    Povedly se a chutnaly.
    (Dělala jsem je z hladké mouky)

    18.06.2016 19:16:25

  • soňa
    soňa

    Komentář k receptu Bavorské vdolky

    stránka ktorá vám kopíruje recepty ako aj mnohým iným, treba ju nahlásiť aby nás bolo viac https://www.facebook.com/Zakus kyAKolace/photos/a.45032892506 2454.1073741828.45032661506268 5/728930223868988/?type=1&thea ter

    01.02.2015 12:16:25

  • mili
    mili

    Bavorské vdolečky

    Dělala jsem vše dle receptu a vdolky se povedly. Všem moc chutnají, zkusím pro příště dát hladkou mouku, na druhý den jsou mírně tuhší.

    10.01.2015 08:51:08

  • Klárka
    Klárka

    Komentář k receptu Bavorské vdolky

    Skvělej recept na vdolečky už ani jinný nedělám :)

    08.08.2014 21:36:17

  • karla
    karla

    Absolutne nejlepsi!!!

    04.05.2014 20:29:35

  • jarka52
    jarka52

    Taky je dělám z hladké mouky,jsou druhý den stále měkouké.

    27.02.2014 14:01:38

  • Jaja108
    Jaja108

    Komentář k receptu Bavorské vdolky

    Dnes jsem podle tohoto receptu dělala vdolky na oběd. Jen jsem dala hladkou mouku. Jsou vynikající!

    28.12.2013 11:55:49

  • Jaja108
    Jaja108

    Komentář k receptu Bavorské vdolky

    Dnes jsem podle tohoto receptu dělala vdolky na oběd. Jen jsem dala hladkou mouku. Jsou vynikající!

    28.12.2013 11:52:15

  • janajo
    janajo

    Bavorské vdolečky

    Na bavorské vdolečky jsme vždy dávali švestková povidla.
    Jsou chutnější jak s marmeládou.

    23.11.2013 20:50:45

  • Jiří
    Jiří

    Komentář k receptu Bavorské vdolky

    Mnohem lepší je dělat vdolky z hladké mouky - z polohrubé jsou tužší.

    09.09.2013 19:23:56

    • Majka
      Majka

      Re: Komentář k receptu Bavorské vdolky

      Z hladký je dělá máma a jsou strašně gumový, tyhle jsou moc mňam.

      02.10.2013 15:38:49

    • babička
      babička

      Re: Komentář k receptu Bavorské vdolky

      Já je taky dělávám z hladké mouky a jsou vynikající. Mažu je švestkovými povidly a zdobím šlehačkou. Jen se po nich vždy zapráší.

      23.11.2013 21:09:13

  • mireksodomka
    mireksodomka

    už jsem je dělal jednou a moc se my povedli ,chutnali sobotu udělán znovu

    22.07.2013 22:18:43

  • vel
    vel

    uhuau mňam

    Vdolečky jsou super, jen se po nich zaprášilo :-). Děkuji za receptík.

    15.07.2013 20:18:30

  • leninkab
    leninkab

    Vdolečky jsou naprosto famoznííí!!!! Dokonce po sklízení úspěchu od tchýně. Děkuji tza recept i nadále budem připravovat!!!!!

    14.07.2013 18:27:06

  • ZdenekBabica
    ZdenekBabica

    Komentář k receptu Bavorské vdolky

    Nevíte někdo, jak to udělat, aby se ty vdolky blížily koblihám? Dělal jsem je podle tohoto receptu a mají docela hodně tvrdou krustu. Kde je chyba, proč ty vdolky nejsou měkký jak koblihy?

    20.05.2013 01:42:32

  • Dašenka18
    Dašenka18

    Bavoráčky

    Tak je dnes opět dělám k obědu a jsou fakt vynikající.Dělám těsto v pekárně..........doporučuji ........♥

    11.04.2013 13:05:32

  • Renek Z.
    Renek Z.

    Jednoduché a vynikající. Těsto super, nelepí se. Mohu jen doporučit

    10.03.2013 10:30:20

  • babička
    babička

    Bavorské vdolečky

    Já je dělám z hladké mouky a jsou vynikající.

    27.02.2013 17:58:25

  • Dašenka18
    Dašenka18

    Bavoráčky

    Tento recept se mi zdá dobrý ,už se na něm pracuje ,uvidíme jaké budou........

    16.02.2013 12:10:52

  • Monča
    Monča

    Moc moc dobré vdolečky :), všem nám chutnaly. Takže u mě taky jednička :)

    14.01.2013 17:54:55

  • Tomas
    Tomas

    smažení/ pečení vdolků

    vdolky dávám potřené malinkatou vrstvou oleje péct do trouby, zaručeně krásně propečené vdolky, bez přílišného množství nasáklého oleje :)

    23.12.2012 14:40:13

  • tanabohabojova
    tanabohabojova

    VÝBORNÉ!!!

    Naprosto dokonalé :) ještě teď se celá rodina olizujeme :)) Moje první vdolky a moc se povedli :)))

    25.11.2012 19:42:09

  • kroluc
    kroluc

    Vdolky jsem vyrila poprve v zivote a jsou bajecny :) Recept je jednoduchy, dekuji :)

    23.09.2012 21:18:47

  • martinaxdvorakova
    martinaxdvorakova

    Vdolečky jsou super a ikdyž nejsem nijak zdatná kuchařka, povedli se na 1

    01.09.2012 10:24:53

  • Dražule
    Dražule

    Povedly se,všem moc chutnaly. Díky za recept :)

    16.06.2012 07:44:13

  • Jana+3rošťáci
    Jana+3rošťáci

    Tak už mi kynou na válu. Jsem zvědavá, jak se povedou a jako budou chutnat. Už jsem před časem nějaké dělala, ale nic moc nechutnaly. S těstem se pracuje nádherně, jsem zvědavá, jak se usmaží

    15.06.2012 10:30:09

  • Lucaaa
    Lucaaa

    Jsou naprosto super, dneska jsem dělala. Dávám za 1. Fakt nemají chybu. :D

    26.05.2012 12:45:46

  • Mandarinka
    Mandarinka

    Budou moc doré..těsto už kyne:)

    26.04.2012 17:28:11

  • Ctirad Zeisl
    Ctirad Zeisl

    Sou dobrý viď, ale nedosmažej se!!! uvnitř jako

    22.03.2012 23:15:08

    • klaun
      klaun

      Ctirad Zeisl

      Vdolky je potřeba smažit na vysoké vrstvě tuku či oleje. Pokud je vrstva nízká bývají nedosmažené. Dále je potřeba vychytat tu správnou teplotu aby se nepřipalovaly.

      16.06.2012 10:57:32

  • djmichal01
    djmichal01

    dobrou chuť! Kdo bude dělat tak aby udělal vice dolku.

    Bavorské dolky jsem doma udělal až na jedničku. Recept byl docela dobrý že se mně povedlí.

    19.03.2012 15:03:21

  • zeman (tecka) katerina
    zeman (tecka) katerina

    Vynikající

    Právě jsem dopekla a jsou naprosto úžasné. Lehounké jako obláček a výborné !!! Moc děkuji za recept.

    04.03.2012 17:50:57

  • Míša
    Míša

    Výborné,dělala jsemvdolky vůbec poprve a hned jsem narazila na výbornej recept,už ho mám opsanej a založenej ve svém sešitě s recepty,brzo je udělám znovu. :-) děkuji

    03.03.2012 01:02:35

  • Šárka
    Šárka

    výborné,povedly se na jedničku :-)

    23.02.2012 17:08:56

  • pája
    pája

    exskluzivní

    Ted jsem dosmažila no nemaj chybu, dcera se mi dusí jak se je snaží co nejrychleji snist aby měla víc než syn příště s dvojité dávky. SUPER SUPER SUPER

    23.02.2012 12:09:31

  • Jana
    Jana

    první pokus a ani jsem pořádně neochutnala takže uspěch měli zítra je dělám zase děti se mohli utlouct opravdu VÝBORNÉ

    22.02.2012 22:03:53

  • dwany84
    dwany84

    Bavorské vdolky

    Usmažila jsem je v celé mé rodině mooc chutnali.Doporučuji Danka

    30.01.2012 13:27:30

  • Alena
    Alena

    Výborné je slabé slovo. Ty vdolky jsou božské. Dneska jsem je udělala a takový boule co měli všichni doma za ušima bych vám přála vidět. vřele doporučuji

    30.01.2012 12:13:00

  • Mike "Mat"
    Mike "Mat"

    Moc dobré!

    Moje první vdolečky, výborný recept. Celkem se mi povedly (občas jsem nějaký přičmoudl :0), ale to nemá nic co s receptem :0)
    Opravdu moc děkuji, zaslouženě je to recept číslo 1.
    U nás také!

    20.01.2012 22:04:11

  • ivana
    ivana

    tyto vdolecky jsou vynikajici delala jsem je nekolikrat ,recept na ne je napsany skoro v kazde kucharce ,ja mazu vdolecky marmeladou a kdyz neni slehacka ani tvaroh utru mouckovy cukr s maslem a nazdobim je to taky dobre

    08.01.2012 12:42:37

  • moni
    moni

    rady od babičky

    Od babičky mám recept podobný, ale přidávám 1 strouhanou vařenou bramboru a před smažením je dávám zapéci do trouby, udělá se kůrčička a nenasáknou tolik tuku, přesto je dávám ještě vysušit na ubrousek . Mám ve zvyku si u receptu psát množství, z toho půl kila mouky cca 30 ks, proto musím dělat dvojitou dávku.
    Výborný recept, jen se po nich zapráší.

    08.12.2011 20:51:24

  • Bibi
    Bibi

    Opravdu excelentní vdolečky, moc díky za recept, málokdy se mi takhle něco napoprvé povede! Muž mi maximálně polichotil, když mi řekl, že jsou jako od maminky - a ta má všechno bezkonkurenční, opravdu.
    Takže vdolky podle tohoto receptu vřele doporučuju!

    24.11.2011 20:23:45

  • sobotkova.1
    sobotkova.1

    vdolky jsou vynikající a rychlé

    16.11.2011 16:29:05

  • kysellinka
    kysellinka

    velmi dobry recept,malo kdy se mi podari kynute testo...ale tyhle vdolky se povedly hned na prvni pokus:-)
    vrele doporucuji!!!
    diky za recept:-))

    17.08.2011 23:30:37

  • Hani
    Hani

    Vodlečky byly vynikající, všem nám chutnalo, díky za dobrý a vcelku jednoduchý recept..

    06.08.2011 13:34:32

  • Vendy
    Vendy

    první vdolky co jsem kdy dělala a jsou výýýbornýýýý :)

    25.05.2011 12:08:28

  • Jitka
    Jitka

    Bavorské vdolky

    Jsou mooc dobré a jednoduchý recept,je to opravdu mňamka!!!

    09.04.2011 00:46:07

  • Ivanuska76
    Ivanuska76

    Bavorské vdolečky

    vynikající , jen se po nich zaprášilo , příště musím upéct z kila ...
    Dávám bodík...

    20.03.2011 15:53:07

  • darig
    darig

    Není co dodat :) Použila jsem domácí pekárnu. Těsto krásně nakynulo a vdolečky jsou nadýchané, chuťově vyvážené a krásné na pohled! Děkuji za recept!!!

    09.03.2011 16:52:00

  • Dinouš
    Dinouš

    Bavorské vdolky

    Tak mám dnes za sebou premiéru z kynutého těsta. Vařil jsem Bavorské vdolky a:
    1. povedly se
    2. jsou vynikající
    3. vřele doporučuji

    10.02.2011 17:26:18

  • dagmarka
    dagmarka

    Z VDOLKŮ KARÁSEK

    AHOJKY, Z PŮLKY TĚSTA BYLY VDOLKY A Z DRUHÉ KARÁSEK - TAK BABIČKA ŘÍKALA MALÉ VÁNOČCE, SPLETENÉ Z 3 PRAMENŮ. PŘIDALA JSEM ROZINKY A VLAŠ. OŘECHY,,,,SUPER EXTRA DE LUXE,,,,,,,,D

    03.02.2011 12:17:18

  • Kristyna
    Kristyna

    Dnes jsem delala poprve vdolky. vas recept mi padl do oka a nezklamal. byli vynikajici

    12.11.2010 21:54:07

  • Robo
    Robo

    Vdolky výborné. Takové dobré těsto jsem nejedl. Měkoučké a syté. Fakt good.

    15.09.2010 11:57:21

  • Ivanela12
    Ivanela12

    Vdolečky byly moc dobré. Olizovali jsme se až za ušima. Určitě budeme dělat častěji. Děkujeme za recept.

    09.06.2010 10:22:05

  • Radush
    Radush

    Tak zrovna jsem dosmažila.... byl to můj uplně první pokus o vdolky a povedly se a moc..... je jich tedy požehnaně, ale on se o to někdo postará . Vřele recept doporučji a pro ty co si tu stěžují že neudělají kvásek... Taky nejsem zdatnej kuchar natož pak když mám péct.. Ale i já sem kásek zvládla ve svém věku...

    28.05.2010 22:22:53

  • andilekAM
    andilekAM

    Vdolečky jsou opravdu výborné, teplé i studené. Bylo jich asi 20 a jen se po nich zaprášilo... :-D

    04.05.2010 21:52:21

  • pupíšek
    pupíšek

    Byly přímo famózní, nadýchané jako peříčko, prostě pohádka.... děkuji za recept

    06.03.2010 18:53:00

  • nimo
    nimo

    Zítra je budu dělat ale už se moc těším vypadají moc dobře .Děkuji za recept pak napíši jak nám chutnalo Marie

    26.02.2010 11:06:57

  • brutar
    brutar

    zdravím, proti výsledkům receptu (-ů) žádná, jen mi opravdu vadí vaše (zdatných várnic) dokonalá schopnost mlžit kolem reálných časových údajů.. např. necháme dobře vykynout .. co to je ? 10 min. hodina, den? já nevím, vy ano, tak to, prosím, alespoň rámcově pište. díky brutar

    20.02.2010 17:36:38

    • Renča
      Renča

      Tak vyzkoušejte Vdolky s borůvkami - tam je uvedeno i množství mléka, cukru i mouky do kvásku. Dobrou chuť.

      31.01.2009 17:15:16

    • Jarmila
      Jarmila

      Takže: malé mnžství cukru je tak kávová lžiča. Malé množství mléka - asi 1/2 potřebného množství tedy asi 3/4 - 1 dl. Teplota tuku - když vhodím do tuku kousek těsta, musí se začít smažit, jinak je tuk málo horký a koblihy do sebe tuk nacucají, málo nakynou a nejsou chutné. Pokud nemám po ruce kousek koblihového těsta, použiju na test kousek chleba. Je lepší, když je tuk více horký (kostička chleba se smaží okamžitě), protože i ve friťáku se tuk po vložení více koblih trochu ochladí. Chce to jen trochu cviku. PS: když se to napoprvé nepodaří, neklesejte na mysli. Budete mít krmení pro psa nebo pro holuby.

      19.05.2009 19:35:46

    • nimo
      nimo

      děkuji moc se povedly a večer už nic nebylo děkuji

      07.03.2010 19:17:02

  • Bali
    Bali

    Nemají chybu!! Těsto dělám v domácí pekárně.Ještě nikdy jsme je nechutnali studené, protože hned po usmažení se po nich jen zapráší. Moc děkuji za vynikající recept.

    04.02.2010 09:45:47

  • FiM
    FiM

    Jako naprostý laik, kterému se ale podle receptu už sem tam něco docela povedlo, musím konstatovat, že to tohoto se pustit nemůžu.. Jelikož nejsem zrovna odkojen v kuchyni, těžko se mi povede dle tohoto návodu kvásek.. Bohužel nedokážu odhadnout jaké množství obsahuje "trocha cukru" nebo "malé množství teplého mléka".. Na kolik stupňů má být "rozehřátý olej" - pokud dělám ve fritéze apod. :( Chtělo by to psát recept pro úplné laiky ... A to mám na ně zrovna takovou chuť :( ...

    31.01.2009 12:15:17

  • Monika
    Monika

    Úžasný recept, jednoduchý a rychlý, po vdolečkách se u nás jen zaprášilo, a to i přesto, že jsem je dělala z dvojnásobné dávky těsta. Děkuji za recept. Monika

    24.10.2008 13:16:28

  • slavenka
    slavenka

    taketo slova vzdy potesia, som rada ze som inspirovala...ale chvala patri dobrej kuchárke :)

    16.06.2008 19:51:45

  • Kuchejdová.L
    Kuchejdová.L

    Bavorské vdolky

    Tyhle vdolky nemají žádnou chybu.Jen se po nich zaprášilo.jsou moc chutné.Dovnitř jsem vstříkla marmeládu.Děkuji za super recept.

    15.06.2008 13:59:06

Nalezeno receptů: 81

Přidat příspěvek k receptu Bavorské vdolky

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.