stránka ktorá vám
kopíruje recepty ako aj
mnohým iným, treba ju
nahlásiť aby nás bolo viac
https://www.facebook.com/Zakus
kyAKolace/photos/a.45032892506
2454.1073741828.45032661506268
5/728930223868988/?type=1&thea
ter
Nevíte někdo, jak to udělat, aby se ty vdolky blížily koblihám? Dělal jsem je podle tohoto receptu a mají docela hodně tvrdou krustu. Kde je chyba, proč ty vdolky nejsou měkký jak koblihy?
Tak už mi kynou na válu. Jsem zvědavá, jak se povedou a jako budou chutnat. Už jsem před časem nějaké dělala, ale nic moc nechutnaly. S těstem se pracuje nádherně, jsem zvědavá, jak se usmaží
Vdolky je potřeba smažit na vysoké vrstvě tuku či oleje. Pokud je vrstva nízká bývají nedosmažené. Dále je potřeba vychytat tu správnou teplotu aby se nepřipalovaly.
Výborné,dělala jsemvdolky vůbec poprve a hned jsem narazila na výbornej recept,už ho mám opsanej a založenej ve svém sešitě s recepty,brzo je udělám znovu. :-) děkuji
Ted jsem dosmažila no nemaj chybu, dcera se mi dusí jak se je snaží co nejrychleji snist aby měla víc než syn příště s dvojité dávky. SUPER SUPER SUPER
Výborné je slabé slovo. Ty vdolky jsou božské. Dneska jsem je udělala a takový boule co měli všichni doma za ušima bych vám přála vidět. vřele doporučuji
Moje první vdolečky, výborný recept. Celkem se mi povedly (občas jsem nějaký přičmoudl :0), ale to nemá nic co s receptem :0)
Opravdu moc děkuji, zaslouženě je to recept číslo 1.
U nás také!
tyto vdolecky jsou vynikajici delala jsem je nekolikrat ,recept na ne je napsany skoro v kazde kucharce ,ja mazu vdolecky marmeladou a kdyz neni slehacka ani tvaroh utru mouckovy cukr s maslem a nazdobim je to taky dobre
Od babičky mám recept podobný, ale přidávám 1 strouhanou vařenou bramboru a před smažením je dávám zapéci do trouby, udělá se kůrčička a nenasáknou tolik tuku, přesto je dávám ještě vysušit na ubrousek . Mám ve zvyku si u receptu psát množství, z toho půl kila mouky cca 30 ks, proto musím dělat dvojitou dávku.
Výborný recept, jen se po nich zapráší.
Opravdu excelentní vdolečky, moc díky za recept, málokdy se mi takhle něco napoprvé povede! Muž mi maximálně polichotil, když mi řekl, že jsou jako od maminky - a ta má všechno bezkonkurenční, opravdu.
Takže vdolky podle tohoto receptu vřele doporučuju!
Není co dodat :) Použila jsem domácí pekárnu. Těsto krásně nakynulo a vdolečky jsou nadýchané, chuťově vyvážené a krásné na pohled! Děkuji za recept!!!
AHOJKY, Z PŮLKY TĚSTA BYLY VDOLKY A Z DRUHÉ KARÁSEK - TAK BABIČKA ŘÍKALA MALÉ VÁNOČCE, SPLETENÉ Z 3 PRAMENŮ. PŘIDALA JSEM ROZINKY A VLAŠ. OŘECHY,,,,SUPER EXTRA DE LUXE,,,,,,,,D
Tak zrovna jsem dosmažila.... byl to můj uplně první pokus o vdolky a povedly se a moc..... je jich tedy požehnaně, ale on se o to někdo postará . Vřele recept doporučji a pro ty co si tu stěžují že neudělají kvásek... Taky nejsem zdatnej kuchar natož pak když mám péct.. Ale i já sem kásek zvládla ve svém věku...
zdravím, proti výsledkům receptu (-ů) žádná, jen mi opravdu vadí vaše (zdatných várnic) dokonalá schopnost mlžit kolem reálných časových údajů.. např. necháme dobře vykynout ..
co to je ? 10 min. hodina, den? já nevím, vy ano, tak to, prosím, alespoň rámcově pište.
díky brutar
Takže: malé mnžství cukru je tak kávová lžiča.
Malé množství mléka - asi 1/2 potřebného množství tedy asi 3/4 - 1 dl.
Teplota tuku - když vhodím do tuku kousek těsta, musí se začít smažit, jinak je tuk málo horký a koblihy do sebe tuk nacucají, málo nakynou a nejsou chutné. Pokud nemám po ruce kousek koblihového těsta, použiju na test kousek chleba. Je lepší, když je tuk více horký (kostička chleba se smaží okamžitě), protože i ve friťáku se tuk po vložení více koblih trochu ochladí. Chce to jen trochu cviku.
PS: když se to napoprvé nepodaří, neklesejte na mysli. Budete mít krmení pro psa nebo pro holuby.
Nemají chybu!! Těsto dělám v domácí pekárně.Ještě nikdy jsme je nechutnali studené, protože hned po usmažení se po nich jen zapráší. Moc děkuji za vynikající recept.
Jako naprostý laik, kterému se ale podle receptu už sem tam něco docela povedlo, musím konstatovat, že to tohoto se pustit nemůžu.. Jelikož nejsem zrovna odkojen v kuchyni, těžko se mi povede dle tohoto návodu kvásek.. Bohužel nedokážu odhadnout jaké množství obsahuje "trocha cukru" nebo "malé množství teplého mléka".. Na kolik stupňů má být "rozehřátý olej" - pokud dělám ve fritéze apod. :(
Chtělo by to psát recept pro úplné laiky ... A to mám na ně zrovna takovou chuť :( ...
Úžasný recept, jednoduchý a rychlý, po vdolečkách se u nás jen zaprášilo, a to i přesto, že jsem je dělala z dvojnásobné dávky těsta.
Děkuji za recept.
Monika
Komentář k receptu Bavorské vdolky
vyborny... musela jsem delat dvojitou davku.. A od ted delam jen z polohruby mouky..
28.10.2018 19:39:38
Komentář k receptu Bavorské vdolky
Výborné těsto.Zadělávala jsem v pekárně.Jen jsem přidala lžíci rumu :-)
13.11.2017 12:40:22
Doporučuji �
Vynikající, dala jsem hladkou mouku vdolky jsou krásně nadýchaný, vláčný, skvělý recept ���
14.06.2017 17:17:45
Bavorské vdolky
Místo polohrubé mouky jsem dala hladkou a mám je vynikající. Určitě je udělám někdy znovu, syn je miluje :-)
01.06.2017 15:19:10
Komentář k receptu Bavorské vdolky
Recept na hovno.
05.02.2017 13:06:26
Re: Komentář k receptu Bavorské vdolky
Michaela a Milánek - PROČ ???
03.04.2017 07:49:29
Komentář k receptu Bavorské vdolky
jsou výborný, dala jsem také hladkou mouku místo polohrubé. smažila jsem je o půlnoci a na snídani byly skvělý.
26.10.2016 10:36:14
vdolečky
Prima recept.
Povedly se a chutnaly.
(Dělala jsem je z hladké mouky)
18.06.2016 19:16:25
Komentář k receptu Bavorské vdolky
stránka ktorá vám kopíruje recepty ako aj mnohým iným, treba ju nahlásiť aby nás bolo viac https://www.facebook.com/Zakus kyAKolace/photos/a.45032892506 2454.1073741828.45032661506268 5/728930223868988/?type=1&thea ter
01.02.2015 12:16:25
Bavorské vdolečky
Dělala jsem vše dle receptu a vdolky se povedly. Všem moc chutnají, zkusím pro příště dát hladkou mouku, na druhý den jsou mírně tuhší.
10.01.2015 08:51:08
Komentář k receptu Bavorské vdolky
Skvělej recept na vdolečky už ani jinný nedělám :)
08.08.2014 21:36:17
vdolky
Absolutne nejlepsi!!!
04.05.2014 20:29:35
Re: vdolky
Taky dělám z hladké mouky jsou moc jsou měkouké
05.05.2014 10:19:47
Vdolečky
Taky je dělám z hladké mouky,jsou druhý den stále měkouké.
27.02.2014 14:01:38
Komentář k receptu Bavorské vdolky
Dnes jsem podle tohoto receptu dělala vdolky na oběd. Jen jsem dala hladkou mouku. Jsou vynikající!
28.12.2013 11:55:49
Komentář k receptu Bavorské vdolky
Dnes jsem podle tohoto receptu dělala vdolky na oběd. Jen jsem dala hladkou mouku. Jsou vynikající!
28.12.2013 11:52:15
Bavorské vdolečky
Na bavorské vdolečky jsme vždy dávali švestková povidla.
Jsou chutnější jak s marmeládou.
23.11.2013 20:50:45
Komentář k receptu Bavorské vdolky
Mnohem lepší je dělat vdolky z hladké mouky - z polohrubé jsou tužší.
09.09.2013 19:23:56
Re: Komentář k receptu Bavorské vdolky
Z hladký je dělá máma a jsou strašně gumový, tyhle jsou moc mňam.
02.10.2013 15:38:49
Re: Komentář k receptu Bavorské vdolky
Já je taky dělávám z hladké mouky a jsou vynikající. Mažu je švestkovými povidly a zdobím šlehačkou. Jen se po nich vždy zapráší.
23.11.2013 21:09:13
vdolky
už jsem je dělal jednou a moc se my povedli ,chutnali sobotu udělán znovu
22.07.2013 22:18:43
Re: vdolky
Povedli, chutnali. Kdo? Ti vdolkové?
23.11.2013 09:26:58
Re: vdolky
MIREKSODOMKA-pozor na češtinu, ty hrubky jsou hrozné!!!
03.04.2017 07:53:16
uhuau mňam
Vdolečky jsou super, jen se po nich zaprášilo :-). Děkuji za receptík.
15.07.2013 20:18:30
Vdolečky
Vdolečky jsou naprosto famoznííí!!!! Dokonce po sklízení úspěchu od tchýně. Děkuji tza recept i nadále budem připravovat!!!!!
14.07.2013 18:27:06
Komentář k receptu Bavorské vdolky
Nevíte někdo, jak to udělat, aby se ty vdolky blížily koblihám? Dělal jsem je podle tohoto receptu a mají docela hodně tvrdou krustu. Kde je chyba, proč ty vdolky nejsou měkký jak koblihy?
20.05.2013 01:42:32
Bavoráčky
Tak je dnes opět dělám k obědu a jsou fakt vynikající.Dělám těsto v pekárně..........doporučuji ........♥
11.04.2013 13:05:32
Perfektní
Jednoduché a vynikající. Těsto super, nelepí se. Mohu jen doporučit
10.03.2013 10:30:20
Bavorské vdolečky
Já je dělám z hladké mouky a jsou vynikající.
27.02.2013 17:58:25
Bavoráčky
Tento recept se mi zdá dobrý ,už se na něm pracuje ,uvidíme jaké budou........
16.02.2013 12:10:52
Moc moc dobré vdolečky :), všem nám chutnaly. Takže u mě taky jednička :)
14.01.2013 17:54:55
smažení/ pečení vdolků
vdolky dávám potřené malinkatou vrstvou oleje péct do trouby, zaručeně krásně propečené vdolky, bez přílišného množství nasáklého oleje :)
23.12.2012 14:40:13
VÝBORNÉ!!!
Naprosto dokonalé :) ještě teď se celá rodina olizujeme :)) Moje první vdolky a moc se povedli :)))
25.11.2012 19:42:09
super
Vdolky jsem vyrila poprve v zivote a jsou bajecny :) Recept je jednoduchy, dekuji :)
23.09.2012 21:18:47
Vdolečky jsou super a ikdyž nejsem nijak zdatná kuchařka, povedli se na 1
01.09.2012 10:24:53
Vdolečky
Povedly se,všem moc chutnaly. Díky za recept :)
16.06.2012 07:44:13
Vdolečky
Tak už mi kynou na válu. Jsem zvědavá, jak se povedou a jako budou chutnat. Už jsem před časem nějaké dělala, ale nic moc nechutnaly. S těstem se pracuje nádherně, jsem zvědavá, jak se usmaží
15.06.2012 10:30:09
Vdolečky
Mazala sjem sladkým tvarohovým krémem a jsou vynikající!!! Skkoro se na mě ani nedostalo, jak dětičky baštily!!!!
13.10.2012 12:45:53
Jsou naprosto super, dneska jsem dělala. Dávám za 1. Fakt nemají chybu. :D
26.05.2012 12:45:46
vdolečky
Budou moc doré..těsto už kyne:)
26.04.2012 17:28:11
Sou dobrý viď, ale nedosmažej se!!! uvnitř jako
22.03.2012 23:15:08
Ctirad Zeisl
Vdolky je potřeba smažit na vysoké vrstvě tuku či oleje. Pokud je vrstva nízká bývají nedosmažené. Dále je potřeba vychytat tu správnou teplotu aby se nepřipalovaly.
16.06.2012 10:57:32
dobrou chuť! Kdo bude dělat tak aby udělal vice dolku.
Bavorské dolky jsem doma udělal až na jedničku. Recept byl docela dobrý že se mně povedlí.
19.03.2012 15:03:21
Vynikající
Právě jsem dopekla a jsou naprosto úžasné. Lehounké jako obláček a výborné !!! Moc děkuji za recept.
04.03.2012 17:50:57
Výborné,dělala jsemvdolky vůbec poprve a hned jsem narazila na výbornej recept,už ho mám opsanej a založenej ve svém sešitě s recepty,brzo je udělám znovu. :-) děkuji
03.03.2012 01:02:35
radosť
Veľmi pekne ďakujem vštkým,ktorí vyskúšali a neoľutovali :) Prajem úspech v kuchyni!
04.03.2012 10:40:00
výborné,povedly se na jedničku :-)
23.02.2012 17:08:56
exskluzivní
Ted jsem dosmažila no nemaj chybu, dcera se mi dusí jak se je snaží co nejrychleji snist aby měla víc než syn příště s dvojité dávky. SUPER SUPER SUPER
23.02.2012 12:09:31
první pokus a ani jsem pořádně neochutnala takže uspěch měli zítra je dělám zase děti se mohli utlouct opravdu VÝBORNÉ
22.02.2012 22:03:53
Bavorské vdolky
Usmažila jsem je v celé mé rodině mooc chutnali.Doporučuji Danka
30.01.2012 13:27:30
Výborné je slabé slovo. Ty vdolky jsou božské. Dneska jsem je udělala a takový boule co měli všichni doma za ušima bych vám přála vidět. vřele doporučuji
30.01.2012 12:13:00
Moc dobré!
Moje první vdolečky, výborný recept. Celkem se mi povedly (občas jsem nějaký přičmoudl :0), ale to nemá nic co s receptem :0)
Opravdu moc děkuji, zaslouženě je to recept číslo 1.
U nás také!
20.01.2012 22:04:11
vdolky
tyto vdolecky jsou vynikajici delala jsem je nekolikrat ,recept na ne je napsany skoro v kazde kucharce ,ja mazu vdolecky marmeladou a kdyz neni slehacka ani tvaroh utru mouckovy cukr s maslem a nazdobim je to taky dobre
08.01.2012 12:42:37
rady od babičky
Od babičky mám recept podobný, ale přidávám 1 strouhanou vařenou bramboru a před smažením je dávám zapéci do trouby, udělá se kůrčička a nenasáknou tolik tuku, přesto je dávám ještě vysušit na ubrousek . Mám ve zvyku si u receptu psát množství, z toho půl kila mouky cca 30 ks, proto musím dělat dvojitou dávku.
Výborný recept, jen se po nich zapráší.
08.12.2011 20:51:24
Opravdu excelentní vdolečky, moc díky za recept, málokdy se mi takhle něco napoprvé povede! Muž mi maximálně polichotil, když mi řekl, že jsou jako od maminky - a ta má všechno bezkonkurenční, opravdu.
Takže vdolky podle tohoto receptu vřele doporučuju!
24.11.2011 20:23:45
vdolky jsou vynikající a rychlé
16.11.2011 16:29:05
vynikajici
velmi dobry recept,malo kdy se mi podari kynute testo...ale tyhle vdolky se povedly hned na prvni pokus:-)
vrele doporucuji!!!
diky za recept:-))
17.08.2011 23:30:37
Vodlečky byly vynikající, všem nám chutnalo, díky za dobrý a vcelku jednoduchý recept..
06.08.2011 13:34:32
první vdolky co jsem kdy dělala a jsou výýýbornýýýý :)
25.05.2011 12:08:28
Bavorské vdolky
Jsou mooc dobré a jednoduchý recept,je to opravdu mňamka!!!
09.04.2011 00:46:07
Bavorské vdolečky
vynikající , jen se po nich zaprášilo , příště musím upéct z kila ...
Dávám bodík...
20.03.2011 15:53:07
Skvělé!!
Není co dodat :) Použila jsem domácí pekárnu. Těsto krásně nakynulo a vdolečky jsou nadýchané, chuťově vyvážené a krásné na pohled! Děkuji za recept!!!
09.03.2011 16:52:00
Bavorské vdolky
Tak mám dnes za sebou premiéru z kynutého těsta. Vařil jsem Bavorské vdolky a:
1. povedly se
2. jsou vynikající
3. vřele doporučuji
10.02.2011 17:26:18
Z VDOLKŮ KARÁSEK
AHOJKY, Z PŮLKY TĚSTA BYLY VDOLKY A Z DRUHÉ KARÁSEK - TAK BABIČKA ŘÍKALA MALÉ VÁNOČCE, SPLETENÉ Z 3 PRAMENŮ. PŘIDALA JSEM ROZINKY A VLAŠ. OŘECHY,,,,SUPER EXTRA DE LUXE,,,,,,,,D
03.02.2011 12:17:18
Dnes jsem delala poprve vdolky. vas recept mi padl do oka a nezklamal. byli vynikajici
12.11.2010 21:54:07
Vdolky výborné. Takové dobré těsto jsem nejedl. Měkoučké a syté. Fakt good.
15.09.2010 11:57:21
Vdolečky byly moc dobré. Olizovali jsme se až za ušima. Určitě budeme dělat častěji. Děkujeme za recept.
09.06.2010 10:22:05
Tak zrovna jsem dosmažila.... byl to můj uplně první pokus o vdolky a povedly se a moc..... je jich tedy požehnaně, ale on se o to někdo postará . Vřele recept doporučji a pro ty co si tu stěžují že neudělají kvásek... Taky nejsem zdatnej kuchar natož pak když mám péct.. Ale i já sem kásek zvládla ve svém věku...
28.05.2010 22:22:53
Vdolečky jsou opravdu výborné, teplé i studené. Bylo jich asi 20 a jen se po nich zaprášilo... :-D
04.05.2010 21:52:21
Byly přímo famózní, nadýchané jako peříčko, prostě pohádka.... děkuji za recept
06.03.2010 18:53:00
Vdolečky
Zítra je budu dělat ale už se moc těším vypadají moc dobře .Děkuji za recept pak napíši jak nám chutnalo Marie
26.02.2010 11:06:57
Re:
zdravím, proti výsledkům receptu (-ů) žádná, jen mi opravdu vadí vaše (zdatných várnic) dokonalá schopnost mlžit kolem reálných časových údajů.. např. necháme dobře vykynout .. co to je ? 10 min. hodina, den? já nevím, vy ano, tak to, prosím, alespoň rámcově pište. díky brutar
20.02.2010 17:36:38
Re:
Tak vyzkoušejte Vdolky s borůvkami - tam je uvedeno i množství mléka, cukru i mouky do kvásku. Dobrou chuť.
31.01.2009 17:15:16
Re:
Takže: malé mnžství cukru je tak kávová lžiča. Malé množství mléka - asi 1/2 potřebného množství tedy asi 3/4 - 1 dl. Teplota tuku - když vhodím do tuku kousek těsta, musí se začít smažit, jinak je tuk málo horký a koblihy do sebe tuk nacucají, málo nakynou a nejsou chutné. Pokud nemám po ruce kousek koblihového těsta, použiju na test kousek chleba. Je lepší, když je tuk více horký (kostička chleba se smaží okamžitě), protože i ve friťáku se tuk po vložení více koblih trochu ochladí. Chce to jen trochu cviku. PS: když se to napoprvé nepodaří, neklesejte na mysli. Budete mít krmení pro psa nebo pro holuby.
19.05.2009 19:35:46
vdlečky
děkuji moc se povedly a večer už nic nebylo děkuji
07.03.2010 19:17:02
Vdolečky
Nemají chybu!! Těsto dělám v domácí pekárně.Ještě nikdy jsme je nechutnali studené, protože hned po usmažení se po nich jen zapráší. Moc děkuji za vynikající recept.
04.02.2010 09:45:47
Re:
Jako naprostý laik, kterému se ale podle receptu už sem tam něco docela povedlo, musím konstatovat, že to tohoto se pustit nemůžu.. Jelikož nejsem zrovna odkojen v kuchyni, těžko se mi povede dle tohoto návodu kvásek.. Bohužel nedokážu odhadnout jaké množství obsahuje "trocha cukru" nebo "malé množství teplého mléka".. Na kolik stupňů má být "rozehřátý olej" - pokud dělám ve fritéze apod. :( Chtělo by to psát recept pro úplné laiky ... A to mám na ně zrovna takovou chuť :( ...
31.01.2009 12:15:17
Vdolečky
Úžasný recept, jednoduchý a rychlý, po vdolečkách se u nás jen zaprášilo, a to i přesto, že jsem je dělala z dvojnásobné dávky těsta. Děkuji za recept. Monika
24.10.2008 13:16:28
Re:
taketo slova vzdy potesia, som rada ze som inspirovala...ale chvala patri dobrej kuchárke :)
16.06.2008 19:51:45
Bavorské vdolky
Tyhle vdolky nemají žádnou chybu.Jen se po nich zaprášilo.jsou moc chutné.Dovnitř jsem vstříkla marmeládu.Děkuji za super recept.
15.06.2008 13:59:06