reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Bavorské tvarohové vdolečky

Recept na lahodné, snadné a rychlé vdolečky.


  • 4,8

    32×

    4,7 32
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Tvaroh smícháme s vejcem, cukrem a máslem. Přidáme prosátou mouku se sodou a vypracujeme vláčné těsto, které necháme odpočinout asi 10 minut. Těsto rozválíme na plát silný přibližně 1 cm.

Z těsta vykrájíme kolečka o průměru 8 cm a rozložíme je na prkénko a necháme opět 10 minut v teple odpočinout. V kastrůlku rozehřejeme olej a vkládáme do něj vdolky, do kterých uděláme ve středu jamku.

Bavorské tvarohové vdolečky smažíme pozvolna z obou stran dozlatova.

Hotové vdolky pokládáme na papírové ubrousky, který odsají přebytečný tuk
a necháme zchladnout. Tvarohové vdolečky před podáváním potřeme džemem a vyšlehanou šlehačkou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Bavorské tvarohové vdolečky

    Celkový počet komentářů: 7
    Nalezeno receptů: 7

    Přidat příspěvek k receptu Bavorské tvarohové vdolečky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.