Vyzkoušejte recept na chuťovku z pečených kuřecích jater na bavorský způsob. Pokrm můžeme servírovat teplý i za studena.
3 ks | vejce |
1 lžička | majoránka |
2 ks | cibule |
1 lžička | med |
1 lžíce | hořčice plnotučná |
1 lžička | citronová kůra |
1 špetka | muškátový oříšek |
1 hrst | petrželová nať |
500 g | kuřecí játra |
10 plátků | bílý toastový chléb |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena