reklama
hledat uživatel
       

Bavorská kolena

Recept na výborná vepřová kolena, po kterých se jen zapráší.


  • 4,2

    4,2 5
  • 2 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 749 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 987 hodnocení

Jak využít voňavý kopr v kuchyni?

1. 6. 2020

Bábovka

4,7 1 708 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 797 hodnocení

Víkendové pečení: Recept na perník s ořechy krok za krokem

31. 5. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 139 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 201 hodnocení

Češi milují vepřové! Ale jak takovou kotletu či bůček správně připravit?

31. 5. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 767 hodnocení

Dort s mascarpone a ovocem krok za krokem

29. 5. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 657 hodnocení

Bez černý neboli bezinky - znáte jeho léčivé účinky?

28. 5. 2020

Postup přípravy

Cibule oloupeme, nakrájíme nahrubo a česnek mírně rozetřeme.

Kolena nařízneme a vpravíme do nich česnek. Kolena osolíme, okmínujeme, vložíme do pekáče s polovinou nakrájené cibule a zbytek cibule na ně nasypeme. Vše podlijeme vodou.

Kolena pečeme zakryté 1,5 hodiny v předehřáté troubě při 190 °C a potom 30 minut dopékáme odklopené. Po upečení kolena vyndáme, na dno dáme okapané zelí, kolena dáme navrch a pečeme minimálně 30 minut.

Bavorská kolena podáváme s přílohou podle chuti, jsou dobrá například s čerstvým chlebem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Bavorská kolena

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.