Recept na žemličky ze sladkých brambor, které podáváme jako přílohu ke grilovaným masům a také letním studeným polévkám.
1 lžíce | cukr |
1 lžička | sůl |
200 g | máslo |
1 lžíce | máslo |
1 balíček | kypřicí prášek do pečiva |
250 g | batáty |
380 g | hladká mouka |
1 lžička | čerstvý tymián |
0.3 lžičky | granulovaný sušený česnek |
na potření | |
---|---|
mléko |
Batáty, sladké brambory v našem jídelníčku: Jak je chutně připravit?
V obchodech objevujeme stále nové ovoce a zeleninu. Často ani nevíme, jak s danou surovinou zacházet. V čem jsou batáty výjimečné a jak je připravit?
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena