Barilla Spaghetti s Puttanesca omáčkou

30 min | hlavní chod | 6 porcí | italská kuchyně | recept zobrazen: 1346x
Recept kombinující chuť výborných špaget, oliv, konzervovaných rajčat a ančoviček.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Ve střední soté pánvi rozehřejte olivový olej. Přidejte nasekaný česnek a osmahněte dozlatova. Přidejte scezená rajčata a duste po dobu 10 minut. Přidejte kapary, chilli papričky a olivy, vařte další 2 minuty.

Ve velkém hrnci přiveďte vodu k varu, osolte hrubou mořskou solí podle potřeby. Petrželku nesekejte na jemno a ančovičky pokrájejte na malé kousky. Přidejte vše do omáčky, dobře promíchejte a vařte po dobu dalších 2 minut. Dochuťte solí a pepřem podle potřeby. Špagety uvařte podle návodu.

Když jsou špagety uvařené, sceďte je a přidejte do omáčky. Jemně vše promíchejte, aby se špagety obalily omáčkou.

Barilla Spaghetti s Puttanesca omáčkou servírujte na talíře a ozdobte sekanou petrželkou.

Barilla je č. 1 na těstoviny a omáčky v Itálii. Pro více informací navštivte www.barilla.cz

Barilla autor receptu:

Barilla Spaghetti s Puttanesca omáčkou

Počet přidaných receptů: 13

4,4
skvělý recept
7 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Barilla Spaghetti s Puttanesca omáčkou

Přidat příspěvek k receptu Barilla Spaghetti s Puttanesca omáčkou
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept