reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Barilla Penne all´Arrabbiata

Tradiční recept na italskou specialitu z těstovin penne a konzervovaných rajčat.


  • 4,4

    13×

    4,3 13
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Velký hrnec osolené vody přiveďte k varu. Do velké pánve přidejte 3 polévkové lžíce olivového oleje, česnek a červenou chilli papriku. Na mírném ohni lehce zpěňte po dobu 1 - 2 minut, dokud česnek nezíská zlatou barvu a vše začne krásně vonět. Do pánve přidejte rajčata a přiveďte k varu; duste 5 minut. Osolte podle chuti. Pánev odstraňte z plamene.


Těstoviny uvařte podle návodu. Uvařené těstoviny sceďte a na stranu schovejte 3/4 šálku vody, ve které se těstoviny vařily. Uvařené těstoviny a 3/4 šálku vody vmíchejte do rajčatové omáčky, vše dobře zamíchejte tak, aby byly těstoviny omáčkou dobře pokryté. Vmíchejte zbývající olivový olej, sýr Romano a před podáváním dozdobte petrželkou.


Barilla je č. 1 na těstoviny a omáčky v Itálii. Pro více informací navštivte www.barilla.cz

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Barilla Penne all´Arrabbiata

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.