Barevný salát z uzené makrely

1 h 15 min | salát | česká kuchyně | recept zobrazen: 25136x
Krásně barevný salát z makrely s ředkvičkami, okurkou a jarní cibulkou.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Uzenou makrelu obereme. Dáváme dobře pozor na kosti. Ředkvičky nakrájíme na čtvrtky. Salátovou okurku na kostičky. Jarní cibulku nakrájíme na proužky, včetně bílé části.

Vše smícháme v míse dohromady. Dost osolíme a lehce opepříme. Zakápneme olivovým olejem.

Barevný salát z uzené makrely necháme v chladu 1 hodinu odležet.

Salát podáváme s bílým pečivem, může být namazané máslem.

autor receptu:

Barevný salát z uzené makrely

Počet přidaných receptů: 2

Ingredience

4
skvělý recept
5 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Barevný salát z uzené makrely

Přidat příspěvek k receptu Barevný salát z uzené makrely
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept