reklama
hledat uživatel
       

Barevný pstruh

Nevíte, jak chutná pstruh na zelenině? Přidejte mrkev, hrášek a kukuřici a ochutnejte!


  • 3,4

    114×

    3,3 114
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Pstruha očistíme, osolíme, posypeme pepřem a obalíme v hladké mouce. Do každého pak kápneme trochu olivového oleje. Mrkev očistíme a nakrájíme na nudličky.

Na rozehřáté máslo na pánvi položíme připravené pstruhy a zasypeme je připravenou mrkví. Přikryjeme poklicí.

Po otočení pokapeme citronem a přidáme sterilovaný hrášek. Mírně zalijeme mlékem nebo smetanou.

Barevného pstruha podáváme s vařenými brambory a doplníme sterilovanou kukuřicí. Zdobíme plátkem citronu.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Barevný pstruh

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.