reklama
hledat uživatel
       

Barevný pstruh

Nevíte, jak chutná pstruh na zelenině? Přidejte mrkev, hrášek a kukuřici a ochutnejte!


  • 3,4

    114×

    3,3 114
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

na obalení

příloha



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 577 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 840 hodnocení

Videorecept: Vafle z ječné mouky - rychlá svačinka, se kterou u dětí zabodujete!

13. 11. 2019

Bábovka

4,7 1 609 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 684 hodnocení

Recept na smaženou cuketu v sýrovém těstíčku s dýňovým pyré

12. 11. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 174 hodnocení

Nachlazení a chřipka nebudou mít šanci: Uvařte si domácí zázvorový čaj

11. 11. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 571 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 684 hodnocení

Recept na zelný chlebíček s uzeným krok za krokem

10. 11. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 272 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 554 hodnocení

Recept na domácí krtkův dort krok za krokem

10. 11. 2019

Postup přípravy

Pstruha očistíme, osolíme, posypeme pepřem a obalíme v hladké mouce. Do každého pak kápneme trochu olivového oleje. Mrkev očistíme a nakrájíme na nudličky.

Na rozehřáté máslo na pánvi položíme připravené pstruhy a zasypeme je připravenou mrkví. Přikryjeme poklicí.

Po otočení pokapeme citronem a přidáme sterilovaný hrášek. Mírně zalijeme mlékem nebo smetanou.

Barevného pstruha podáváme s vařenými brambory a doplníme sterilovanou kukuřicí. Zdobíme plátkem citronu.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Barevný pstruh

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.