Barevná asijská pánev

35 min | hlavní chod | 2 porce | čínská kuchyně | recept zobrazen: 1093x
Recept na hlavní chod z hovězího, zeleniny, rýže a arašídů.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Maso nakrájíme, promícháme se sojovou omáčkou (3 lžíce) a necháme marinovat.

Rýži uvaříme podle návodu na obalu doměkka. Zeleninovou směs krátce povaříme ve vroucí vodě.

Česnek, zázvor a cibulky očistíme a nasekáme.

Na oleji opečeme nejprve maso, stačí tak 3 minuty. Pak přidáme zázvor, česnek, cibulku a nesolené arašídy. Dalších zhruba 5 minut opékáme.

Nakonec masovo-zeleninovou směs promícháme s rýží, ochutíme zbylou sojovou omáčkou, solí a pepřem.

Barevnou asijskou pánev podáváme ihned po přípravě jako oběd nebo večeři.

Michy autor receptu:

Barevná asijská pánev

Počet přidaných receptů: 3473

Ingredience

na porce


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Barevná asijská pánev

Přidat příspěvek k receptu Barevná asijská pánev
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept