reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

krém

Postup přípravy

Den předem povaříme smetanu ke šlehání, nalámanou čokoládu, moučkový cukr a máslo. Směs necháme vychladnout a vložíme do chladničky.

Na druhý den směs vyšleháme, přidáme želatinu připravenou podle návodu a důkladně smícháme.

Chlebíčkovou formu vyložíme fólií. Na dno formy dáme trochu krému, rovnoměrně rozetřeme, rozložíme čtvercové oplatky (sušenky), potřeme krémem, obložíme podélně nakrájenými banány, znovu potřeme krémem a přikryjeme oplatky. Postup ještě jednou zopakujeme. Vrch nepečeného dezertu potřeme krémem a dáme ztuhnout do chladničky.

Na druhý den dezert vyklopíme z formy, fólii odstraníme a nakrájíme na řezy. Banány v pařížském krému chutnají výborně ke kávě.

reklama

Podobné recepty

Přidat příspěvek k receptu Banány v pařížském krému