Banány v pařížském krému

1 hod | dezert | česká kuchyně | recept zobrazen: 286x
Recept na výbornou nepečenou dobrotu.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Den předem povaříme smetanu ke šlehání, nalámanou čokoládu, moučkový cukr a máslo. Směs necháme vychladnout a vložíme do chladničky.

Na druhý den směs vyšleháme, přidáme želatinu připravenou podle návodu a důkladně smícháme.

Chlebíčkovou formu vyložíme fólií. Na dno formy dáme trochu krému, rovnoměrně rozetřeme, rozložíme čtvercové oplatky (sušenky), potřeme krémem, obložíme podélně nakrájenými banány, znovu potřeme krémem a přikryjeme oplatky. Postup ještě jednou zopakujeme. Vrch nepečeného dezertu potřeme krémem a dáme ztuhnout do chladničky.

Na druhý den dezert vyklopíme z formy, fólii odstraníme a nakrájíme na řezy. Banány v pařížském krému chutnají výborně ke kávě.

babička Jarunka69 autor receptu:

Banány v pařížském krému

Počet přidaných receptů: 54

Ingredience

Vaše cena 3999 běžně 5820 Kč sleva 31 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
2,6
slabší recept
5 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Banány v pařížském krému

Recept se nachází v 23 kuchařkách
Nepečené dobroty
babička Jarunka69
Nepečené dobroty 10 receptů
Tetiny ovocné recepty
veraricna
Tetiny ovocné recepty 2787 receptů
Zorňafa
1. aa-1 659 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Banány v pařížském krému

Přidat příspěvek k receptu Banány v pařížském krému
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept