Sladký dezert a ideální způsob zpracování přezrálých banánů.
0.3 lžičky | sůl |
2 ks | vejce |
113 g | máslo |
30 g | kakao |
1 lžička | kypřicí prášek do pečiva |
100 g | čokoláda na vaření |
180 g | cukr krystal |
1 balíček | vanilkový cukr |
230 g | hladká mouka |
50 g | mandle (loupané) |
0.3 lžičky | soda bikarbona |
3 ks | banán |
podle potřeby | |
---|---|
máslo na vymazání formy | |
polohrubá mouka na vysypání |
autor Nat
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena