Banánové lívance s mozzarellou

20 min | dezert | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 277x
Banány s mozzarellou jsou kámoši jak hrom! Vyzkoušejte recept na úžasné lívance.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Potřebujeme hodně zralé až přezrálé banány. Banány oloupeme a nastrouháme je do mísy spolu se sýrem mozzarella (klidně i dvě, pak jsou ještě chutnější), přidáme dva skořicové cukry, více již nesladíme. K těstu na lívance přidáme dvě vejce a dva vanilkové pudinky, nebo škrobovou moučku. Vše společně pořádně promícháme.

Banánové lívance tvoříme na pánvi s rozehřátým olejem a trpělivě smažíme na mírném plameni. Teprve až se více propečou, půjdou snadno obrátit plochou obracečkou. Snadno se lepí, ale přidáváme olej po troškách.

Hotové banánové lívance s mozzarellou jsou křupavé a chutné teplé i studené, není třeba žádného zdobení.

Weico autor receptu:

Banánové lívance s mozzarellou

Počet přidaných receptů: 9

Ingredience

na porce
5
skvělý recept
2 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Banánové lívance s mozzarellou

Přidat příspěvek k receptu Banánové lívance s mozzarellou
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo dokáže prodloužit mládí. Nevěříte? Vše záleží pouze na vás a na tom, jak tomu přizpůsobíte svůj jídelníček. Výběr potravin, jejich energetická hodnota a množství jídla - to všechno má na naše tělo a jeho stav zásadní vliv.

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.




přidat nový recept