reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

podle potřeby

Postup přípravy

Potřebujeme hodně zralé až přezrálé banány. Banány oloupeme a nastrouháme je do mísy spolu se sýrem mozzarella (klidně i dvě, pak jsou ještě chutnější), přidáme dva skořicové cukry, více již nesladíme. K těstu na lívance přidáme dvě vejce a dva vanilkové pudinky, nebo škrobovou moučku. Vše společně pořádně promícháme.

Banánové lívance tvoříme na pánvi s rozehřátým olejem a trpělivě smažíme na mírném plameni. Teprve až se více propečou, půjdou snadno obrátit plochou obracečkou. Snadno se lepí, ale přidáváme olej po troškách.

Hotové banánové lívance s mozzarellou jsou křupavé a chutné teplé i studené, není třeba žádného zdobení.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×
K dispozici máme ještě 130 receptů na lívance. Inspirujte se!

Zobrazit další recepty
Sdílet na Facebooku

Podobné recepty

Přidat příspěvek k receptu Banánové lívance s mozzarellou

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.