reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Baklažány s jogurtem

Vynikající zeleninový pokrm, z baklažánů, které jsou v řecké kuchyni velmi oblíbené a připravují se na mnoho způsobů.


  • 2,9

    1 745×

    2,9 1745
  • 1 hod

Postup přípravy

Neoloupané baklažány nakrájíme na plátky, osolíme a necháme půl hodiny odstát.

Pak baklažány opláchneme, osušíme a na oleji doměkka osmažíme. Jogurt smícháme s utřeným česnekem.

Takto připravenou zálivku nalijeme na baklažány a můžeme podávat.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Baklažány s jogurtem

    Celkový počet komentářů: 5
    • Pavel
      Pavel

      lidi Vy mate ale starosti :D ja se xtel docist jestli je ten recept dobry a Vy sem pisete tohle:D

      31.08.2012 11:30:50

    • xx
      xx

      A jaký je podle vás rozdíl mezi baklažánem a lilkem? Podle mě žádný!!

      19.09.2003 08:31:06

      • Zuzka
        Zuzka

        baklažán je lilek!!

        V odborných knihách i na internetu se píše, že lilek-baklažán......lilek-baklažán je celý název a i na netu jsou fotky stejné jen se podívejte!!

        23.09.2003 09:25:23


    • Pepek námořník
      Pepek námořník

      To je lilek

      to je lilek a ne baklazan. :-)

      11.09.2003 15:17:37

    Nalezeno receptů: 5

    Přidat příspěvek k receptu Baklažány s jogurtem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.