reklama
hledat uživatel
       

Baileys po česku

Krémový likér velmi lahodné chuti.


  • 4,3

    4,2 8
  • 2 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 824 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 668 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 169 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 565 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Víkendové pečení s ořechy: 6 koláčů, které musíme zkusit!

13. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 539 hodnocení

Zelí v našem jídelníčku nesmí chybět: Proč je tak zdravé?

12. 10. 2019

Postup přípravy

Obě salka vaříme ve vodní lázni asi 2 hodiny. Uvařené konzervy necháme vychladnout.

Zatím si podle návodu na obalu připravíme mandlový pudink spolu s vanilkovým cukrem. Za občasného míchání necháme mandlový pudink vychladnout.

Po vychladnutí rozmixujeme zkaramelizované salko spolu s pudinkem a rumem v hladkou tekutinu.

Baileys po česku stočíme do lahví, necháme uležet a můžeme popíjet.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Baileys po česku

    Celkový počet komentářů: 8
    • Ketrin
      Ketrin

      Vyborny recept. Na vianoce nesmie chybat.
      Salko doporučujem každú polhodinu otáčať.
      A radšej uvariť normálne, to hotové karamelové nie je až také lahodné.

      22.12.2015 13:15:51

    • kikule
      kikule

      Komentář k receptu Baileys po česku

      Já dávám víc rumu, má to potom takovou ostřejší chuť :)

      09.12.2013 20:05:09

      • marcela (tecka) cvetanova
        marcela (tecka) cvetanova

        Re: Komentář k receptu Baileys po česku

        Rumem se nic nepokazí, také si myslím, že na tolik mléka, by mohlo být více rumu.

        10.12.2013 08:53:44


    • marcela (tecka) cvetanova
      marcela (tecka) cvetanova

      doplněk k baileys

      dávám navíc trochu mandlové tresti, na pudink více mléka, ať není hustý a salko dávám karamelové, to už se prodává hotové. Je to fakticky lahůdka.

      26.11.2013 10:19:48

    • dedapepa
      dedapepa

      A alkohol je kde?Do likéru snad patří nebo ne?

      27.07.2013 16:43:44

    • Tereza
      Tereza

      Také jsem jednou dělala likér s pudinkem. Škrob byl ve výsledném produktu hodně znát, už bych ho s ním nedělala.

      06.03.2013 23:05:51

    • Ajka
      Ajka

      poznámka k baileys

      připravila jsem baileys podle receptu - fakt je to moc dobré! Jen bych snad ten pudink vařila ve větším množství mléka, výsledný nápoj je totiž dost hustý a pudink je v něm chuťově znát. Toto množství se mi přesně vešlo do 1.5litrové lahve od originálu - při větším množství mléka alespoň zbyde na košt :-)

      19.12.2010 17:38:06

    • zoubkova
      zoubkova

      Miluju tento liker.

      06.03.2010 09:28:55


    Nalezeno receptů: 8

    Přidat příspěvek k receptu Baileys po česku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.