Bagety zapékané na grilu s hermelínem a šunkou

20 min | chuťovka | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 995x
Rychlá svačina z grilu, která zasytí a doplní energii.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Bagety k rozpékání nebo rozpeky podélně rozřízneme, obě poloviny potřeme máslem a poklademe plátky šunky. Přidáme plátky papriky, pokapeme kečupem, zakryjeme plátky plísňového sýru (Hermelín, Vltavín, atp.) a přiklopíme druhou polovinou bagety.

Připravené a naplněné bagety s hermelínem, paprikou a šunkou vložíme do grilovacích kleští a při mírné teplotě grilujeme asi 8 minut z každé strany.

Zdroj: Eklasa.cz

Klasa autor receptu:

Bagety zapékané na grilu s hermelínem a šunkou

Počet přidaných receptů: 35

Ingredience

na porce
4
skvělý recept
4 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Bagety zapékané na grilu s hermelínem a šunkou

Přidat příspěvek k receptu Bagety zapékané na grilu s hermelínem a šunkou
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo dokáže prodloužit mládí. Nevěříte? Vše záleží pouze na vás a na tom, jak tomu přizpůsobíte svůj jídelníček. Výběr potravin, jejich energetická hodnota a množství jídla - to všechno má na naše tělo a jeho stav zásadní vliv.

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.




přidat nový recept