reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

1. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Bagety nebo bulky

Bagety nebo bulky

Jednoduchý recept na bagetky nebo bulky.


  • 4,6

    315×

    4,5 315
  • 1 h 15 min

  • 52×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu

na potření



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 822 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 044 hodnocení

Rychlé a zdravé mlsání na halloweenskou párty? Zkuste si doma vyrobit gumové medvídky jen ze tří ingrediencí!

28. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 763 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 856 hodnocení

Recept na houbovou bramborovou polévku krok za krokem

27. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 221 hodnocení

Videorecept: Domácí sekaná z krůtího masa doladěná k dokonalosti

27. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 617 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 803 hodnocení

Chutě babího léta od pondělí do pátku

26. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 296 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 703 hodnocení

KVÍZ: Vyznáte se v houbách? Prověřte si znalosti v našem testu

26. 10. 2020

Postup přípravy

Všechny ingredience promícháme najednou a vytvoříme vláčné těsto, které necháme 1/2 hodiny kynout.

Z těsta vytváříme bochánky, které rukou na vále přizpůsobíme buď bulkám nebo potom bagetám. Bulky sypeme solí, mákem, sezamem nebo kmínem podle chuti. Vytvarované bagety nebo bulky necháme chvilku vykynout. Vykynuté bagety nařízneme žiletkou nebo ostrým nožem. Kousky dáme na pekáč.

Po nakynutí těsta namašlujeme jednotlivé kousky vajíčkem, které je naředěno trochou mléka. Bagety nebo bulky pečeme kolem 15 minut v troubě předehřáté na 180 °C.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Bagety nebo bulky

    Celkový počet komentářů: 122
    • Aranka
      Aranka

      Komentář k receptu Bagety nebo bulky

      Dělala jsem bulky úplně poprvé a povedly se. Takže za mne OK. Budu je pect častěji. Děkuji za inspiraci.

      09.07.2019 14:24:42

    • Kateřina
      Kateřina

      Komentář k receptu Bagety nebo bulky

      Dala jsem 2.5 dl mléka a bylo to akorát. Těch 0.25 dl je asi překlep, ne?

      02.02.2019 10:32:29

    • 753vojta
      753vojta

      Je to dobrý

      03.12.2018 19:51:30


    • 753vojta
      753vojta

      Je to dobry

      03.12.2018 19:49:59

    • Zdeněk
      Zdeněk

      bagety a bulky

      Peču úspěšně bagety a cléb horal již několik let.
      Zdá se mi na 600 g mouky příliš málo tekutiny / 1a1/4 dcl/
      Při výrobě těsta fermentuji toto těsto 16 až 18 hodin-držím se francouzkého receptu.
      Pečivo i cléb je daleko voňavější.
      Pokud budete mít zájem,tak Vám recepty zašlu.
      Samozřejmě,že ten Váš recept vyzkouším a odepíši,jak jsem byl spokojen.
      Zdeněk

      16.03.2011 15:19:18


    Nalezeno receptů: 122

    Přidat příspěvek k receptu Bagety nebo bulky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.