reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Bábovka z podmáslí a rebarbory

Recept na vynikající a vláčnou bábovku.


  • 4,3

    4,3 6
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Utřeme vejce s cukrem a vanilkou. Cukru dáme podle chuti, rebarbora je dost kyselá. Do těsta pomalu přikapáváme olej a postupně zašleháváme ostatní suroviny. Nakonec přimícháme nadrobno nakrájenou rebarboru.

Těsto nalijeme do tukem vymazané a hrubou moukou vysypané bábovkové formy. Pečeme asi 30 - 40 minut na 170 °C. Bábovku z podmáslí a rebarbory necháme vychladnout a vyklopíme. Podle chuti ji můžeme přelít čokoládovou polevou a sypat mandlemi.

Bábovku z podmáslí a rebarbory nakrájíme a můžeme podávat.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Bábovka z podmáslí a rebarbory

    Celkový počet komentářů: 1

    • adsd
      adsd

      Rebarborová bbovka

      Bábovka byla skvělá! Rebarboru stačí nakrájet na kousky, krásně se v bábovce rozleží!

      01.05.2014 10:34:36

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Bábovka z podmáslí a rebarbory

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.