reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

V mléce zaděláme spolu se sušeným droždím kvásek. Do mísy dáme mouku, vejce, rozpuštěný tuk a vykynutý kvásek a zaděláme těsto, které necháme hodinu kynout.

Mezitím nastrouháme sýr. Zeleninu očistíme, nakrájíme na kousky. Klobásku nakrájíme na menší kolečka, pikantní salám na kostičky, feferonku nasekáme. Po vykynutí těsta vše smícháme dohromady.

Bábovkovou formu vymažeme máslem, vysypeme strouhankou a dáme do ní směs.

Pečeme na 160 °C 60 minut, po 30-ti minutách můžeme bábovku zakrýt pečícím papírem. Po upečení necháme vychladnout a vyklopíme.

Slanou bábovku nakrájíme stejně jako tu klasickou a ozdobíme petrželkou.
Je to chuťovka výborná k pivu a vínu.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Bábovka naslano

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.