reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Babiččina velikonoční nádivka

U nás oblíbený velikonoční recept od babičky.


  • 4,5

    157×

    4,4 157
  • 1 hod

  • 13×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vepřové a uzené maso uvaříme doměkka. Rohlíky nakrájíme na kostičky, pokropíme vývarem z masa, aby byly mírně nasáklé. Vmícháme žloutky, pepř, sůl, pažitku, majoránku, petrželku a nakonec ušlehané bílky. Podle chuti můžeme přidat i čerstvé nasekané kopřivy.

Nádivku dáme do formy a pečeme 1/2 - 3/4 hodiny.

Babiččinu velikonoční nádivku podáváme podle chuti.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept Přidejte vlastní poznámku Přidejte komentář

Líbí se mi

Dejte nám vědět,
proč se vám recept nelíbil.

×

Komentáře k receptu Babiččina velikonoční nádivka

Celkový počet komentářů: 22
Nalezeno receptů: 22
|< << 123 >> >|

Přidat příspěvek k receptu Babiččina velikonoční nádivka

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.