Babiččina velikonoční nádivka

1 hod | hlavní chod | 10 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 334613x
U nás oblíbený velikonoční recept od babičky.
Komentáře receptu 13
Uvařil jsem to (Recept vařilo 12 lidí)


Postup přípravy receptu

Vepřové a uzené maso uvaříme doměkka. Rohlíky nakrájíme na kostičky, pokropíme vývarem z masa, aby byly mírně nasáklé. Vmícháme žloutky, pepř, sůl, pažitku, majoránku, petrželku a nakonec ušlehané bílky. Podle chuti můžeme přidat i čerstvé nasekané kopřivy.

Nádivku dáme do formy a pečeme 1/2 - 3/4 hodiny.

Babiččinu velikonoční nádivku podáváme podle chuti.

Jarýs autor receptu:

Babiččina velikonoční nádivka

Počet přidaných receptů: 35

Ingredience

na porcí
4,5
skvělý recept
124 hlasujících
  • Recept Babiččina velikonoční nádivka - Babiččina velikonoční nádivka.


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Babiččina velikonoční nádivka

Celkový počet komentářů: 13
Nalezeno receptů: 13
|< << 12 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Babiččina velikonoční nádivka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept