reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

nádivka

Postup přípravy

Vepřové a uzené maso uvaříme doměkka. Rohlíky nakrájíme na kostičky, pokropíme vývarem z masa, aby byly mírně nasáklé. Vmícháme žloutky, pepř, sůl, pažitku, majoránku, petrželku a nakonec ušlehané bílky. Podle chuti můžeme přidat i čerstvé nasekané kopřivy.

Nádivku dáme do formy a pečeme 1/2 - 3/4 hodiny.

Babiččinu velikonoční nádivku podáváme podle chuti.

reklama

Podobné recepty

Komentáře k receptu Babiččina velikonoční nádivka

Celkový počet komentářů: 13
Nalezeno receptů: 13
|< << 12 >> >|

Přidat příspěvek k receptu Babiččina velikonoční nádivka