reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

7. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Babiččina skvělá roláda

Babiččina skvělá roláda

Recept na lehkou roládu, která bude chutnat všem. Vždy se po ní jen zapráší, proto dělám hned dvě!


  • 4,7

    23×

    4,6 23
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Ušleháme celá vejce s cukrem do pěny, potom lehce vmícháme pudinkový prášek a kakao. Těsto rovnoměrně rozetřeme na plech s pečícím papírem.

Troubu předehřejeme na 250 °C. Plech s těstem dáme do trouby a pečeme pouhých 6 minut! Po dobu pečení troubu neotvíráme. Roláda pečením krásně nabude, po upečení o něco klesne, není se třeba bát, tak je to správně.

Ihned po upečení roládu stáhneme i s papírem na podložku a necháme vychladnout - roládu nerolujeme. Mezi chladnutím rolády si vyšleháme náplň ze šlehačky, ztužovače, cukru moučka a rovnoměrně potřeme krémem celou roládu, teprve pak srolujeme. Hotovou roládu uložíme do chladničky a necháme odležet alespoň 2 - 3 hodiny.

Babiččina skvělá roláda se dobře krájí a chutná opravdu výborně!

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Babiččina skvělá roláda

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.