reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Babiččina rajská omáčka

Nevíte, co ke knedlíku či těstovinám? Babiččina rajská omáčka je to pravé.


  • 4,4

    76×

    4,3 76
  • 1 hod

  • 13×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Do vroucí a lehce osolené vody dáme vařit hovězí krk nebo kližku doměkka. Vývar nevyléváme. Nebo můžeme připravit masové kuličky.

Poté si v druhém hrnci osmahneme cibuli nakrájenou najemno na másle a oleji. Přidáme koření a posypeme moukou. Základ necháme opražit a pak za stálého míchání zalijeme vývarem. Stranou rozmícháme protlak s trochou vody a přidáme do omáčky. Poté už jen provaříme a dochutíme solí a cukrem podle chuti.

Na talíře rozdělíme porce masa, přidáme knedlíky a přelijeme omáčkou. Babiččina rajská omáčka je nejlepší teplá.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Babiččina rajská omáčka

    Celkový počet komentářů: 6
    Nalezeno receptů: 6

    Přidat příspěvek k receptu Babiččina rajská omáčka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.