reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Babiččina květáková polévka

Výborná polévka s opraženou dětskou krupičkou.


  • 4,3

    98×

    4,2 98
  • 45 min

  • 13×

Postup přípravy

Do hrnku s vodou dáme omytý a na růžičky nakrájený květák, přidáme silný zeleninový vývar nebo zeleninový bujón, špetku soli, pepře, kmínu a necháme povařit.

Mezitím na suché pánvi opražíme bez tuku 2 lžíce dětské krupičky do
světle hnědého zabarvení a přidáme do hrnce. Povaříme 10 minut, polévka vezme hezkou barvu.

V hrníčku rozmícháme jedno vejce a zavaříme do polévky. Nakonec přidáme jednu lžíci másla a květákovou polévku můžeme podávat.

Foto: Vojtěch Leman

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Babiččina květáková polévka

    Celkový počet komentářů: 32
    Nalezeno receptů: 32

    Přidat příspěvek k receptu Babiččina květáková polévka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.