reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Babiččina jahodová buchta

Recept na rychlou jahodovou buchtu, kterou mě naučila babička.


  • 4,3

    4,3 6
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Oddělíme žloutky od bílků. Žloutky smícháme s cukrem a z bílků ušleháme sníh.
Pomalu spojíme sníh z bílků se žloutky s cukrem a přidáme polohrubou mouku.

Na tukem vymazaný a moukou vysypaný plech vlijeme připravené těsto. Do těsta vpichujeme jahody po celé ploše těsta. Aby se nám jahody nepropadaly na dno těsta, namočíme špičky jahod do mouky.

Jahodovou buchtu pečeme v předehřáté troubě dozlatova.

Babiččinu jahodovou buchtu po vychladnutí nakrájíme a podáváme jako chutný vláčný moučník.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Babiččina jahodová buchta

    Celkový počet komentářů: 1

    • Pája
      Pája

      Komentář k receptu Babiččina jahodová buchta

      I se zavarenyma jahodama to bylo moc dobre .. jen se zaprasilo :)

      02.06.2017 02:36:17

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Babiččina jahodová buchta

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.