reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Babiččina hovězí játra

Takto připravovala hovězí játra nejedna naše babička.


  • 3,4

    85×

    3,4 85
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 653 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 904 hodnocení

Tip na víkend: Úžasné domácí věnečky krok za krokem

21. 2. 2020

Bábovka

4,7 1 651 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 728 hodnocení

Znáte eintopf, quiche nebo kofty? Prověřte své vědomosti mezinárodní kuchyně v našem testu

21. 2. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 132 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 185 hodnocení

Luštěninové rigatoni se sušenými rajčaty a uzeným tofu krok za krokem

20. 2. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 578 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 719 hodnocení

Recept na kuřecí stehna s houbami krok za krokem

19. 2. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 277 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 601 hodnocení

Zažeňte hlad v práci! 6 tipů na rychlé jídlo do krabičky

18. 2. 2020

Postup přípravy

Slaninu nakrájíme na nudličky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Hovězí játra nakrájíme na plátky, opepříme a prudce z obou stran opečeme na rozpáleném oleji.

Játra vyjmeme na talíř, do pánve přidáme nudličky slaniny, kolečka cibule, kečup a podusíme. Po chvíli zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem a dobře povaříme.

Do omáčky přidáme játra a dusíme v omáčce doměkka. Pak játra znovu vyndáme na talíř a omáčku necháme vydusit na tuk.

Potom teprve přidáme červené víno, játra, chvíli povaříme, nakonec osolíme, ale již nevaříme.

Babiččina hovězí játra podáváme například s knedlíkem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Babiččina hovězí játra

    Celkový počet komentářů: 4
    • g
      g

      Hovězí játra

      Hovězí játra

      23.03.2014 14:56:37

    • Nated
      Nated

      s uzeným je to možná lepší...

      zkusil jsem to ,ale z uzeným a myslím,že to těm játrům dodá ještě lepší chuť,víno-Cabernet

      19.04.2012 20:29:35


    • milunda38
      milunda38

      zkusila jsem a je to opravdu výtečný, pikantní recept
      doporučuji...

      19.10.2011 17:29:40


    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Babiččina hovězí játra

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.