reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Babiččina hovězí játra

Takto připravovala hovězí játra nejedna naše babička.


  • 3,4

    84×

    3,4 84
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Slaninu nakrájíme na nudličky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Hovězí játra nakrájíme na plátky, opepříme a prudce z obou stran opečeme na rozpáleném oleji.

Játra vyjmeme na talíř, do pánve přidáme nudličky slaniny, kolečka cibule, kečup a podusíme. Po chvíli zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem a dobře povaříme.

Do omáčky přidáme játra a dusíme v omáčce doměkka. Pak játra znovu vyndáme na talíř a omáčku necháme vydusit na tuk.

Potom teprve přidáme červené víno, játra, chvíli povaříme, nakonec osolíme, ale již nevaříme.

Babiččina hovězí játra podáváme například s knedlíkem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Babiččina hovězí játra

    Celkový počet komentářů: 4
    • g
      g

      Hovězí játra

      Hovězí játra

      23.03.2014 14:56:37

    • Nated
      Nated

      s uzeným je to možná lepší...

      zkusil jsem to ,ale z uzeným a myslím,že to těm játrům dodá ještě lepší chuť,víno-Cabernet

      19.04.2012 20:29:35


    • milunda38
      milunda38

      zkusila jsem a je to opravdu výtečný, pikantní recept
      doporučuji...

      19.10.2011 17:29:40

    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Babiččina hovězí játra

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.