Jednoduchá příprava dobrého štrůdlu - rada pro zpracování jablek. Štrůdl je vhodný na stůl při každé příležitosti.
těsto | |
---|---|
2 ks | vejce |
6 lžic | mléko |
1 balíček | kypřicí prášek do pečiva |
15 dkg | cukr moučka |
45 dkg | hladká mouka |
12 dkg | tuk (hera) |
na potření | |
1 ks | vejce |
nádivka | |
jablko | |
4 lžíce | rozinky |
2 lžíce | vlašské ořechy sekané |
1 balíček | skořicový cukr |
autor Stáňa
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena