reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Babiččin masový štrúdl

Na přípravu tohoto závinu použijeme polotovar v podobě těsta na bramborové knedlíky v prášku (200g). Štrúdl je moc dobrý se špenátem nebo dušeným zelím.


  • 3,0

    71×

    2,9 71
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

těsto



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 543 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 813 hodnocení

Recept na jablečný mřížkový koláč krok za krokem

17. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 591 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 660 hodnocení

Posilte si imunitu díky rakytníku

17. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Přírodní lékárnička: Hlávkové zelí a jeho využití nejen v kuchyni

16. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 559 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Jak žít s bezlepkovou dietou

16. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 532 hodnocení

6 nejlepších receptů na jablečný štrúdl

15. 9. 2019

Postup přípravy

Ve studené vodě rozmícháme vejce, nalijeme na směs bramborového těsta v prášku a dobře vypracujeme těsto. Do těsta zapracujeme mouku a necháme asi 5 minut odležet.

Mezitím oloupeme cibuli, nakrájíme ji na kostičky a na másle osmažíme dozlatova. Z rozleženého těsta vyválíme plát, posypeme osmaženou cibulkou a pokrájeným uzeným masem. Placku stočíme pevně do závinu.

Čistou utěrku namočíme do vody, vyždímáme, potřeme lehounce olejem a závin do ní zabalíme. Na obou stranách pevně zavážeme nití.

Štrúdl vložíme do velkého hrnce (aby se nezlomil) do vroucí osolené vody a vaříme 30 minut.

Uvařený babiččin masový štrúdl opatrně vyjmeme, nakrájíme na plátky a podáváme.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Babiččin masový štrúdl

    Celkový počet komentářů: 1

    • Hanyska
      Hanyska

      Tak tento recept doporučuji, moc dobrý, jako příloha se hodí dušené zelí, nebo jen osmažená cibulka a čalamáda.

      29.02.2016 17:16:53


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Babiččin masový štrúdl

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.