reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Babiččin bramborový salát

Recept na úpravu klasického bramborového salátu s majonézou, kde je hrášek nahrazen medvědím česnekem a květákem.


  • 4,7

    35×

    4,6 35
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Na salát použijeme malý květák, případně polovinu většího. Květák očistíme, omyjeme a vaříme nad parou 8 minut. Květák necháme vychladit a potom ho nakrájíme na kostičky.

Medvědí česnek opereme a necháme okapat. Listy podélně rozkrojíme na dvě nebo tři části a nakrájíme na jemné nudličky.

Obě suroviny vmícháme do klasicky připraveného bramborového salátu s majonézou, ve kterém pouze vynecháme hrášek.

Babiččin bramborový salát podáváme podle chuti jako přílohu k různým pokrmům.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept Přidejte vlastní poznámku Přidejte první komentář

Líbí se mi

Dejte nám vědět,
proč se vám recept nelíbil.

×

Přidat příspěvek k receptu Babiččin bramborový salát

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.