Azu po tatarsku

45 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 61593x
Recept na výborný oběd či večeři. Recept se hodí i pro slavnostní události.
Komentáře receptu 13
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo. Maso nakrájíme na hranolky a připravíme si ostatní suroviny.

Na hlubší pánvi nebo v kastrolu rozehřejeme olej, osmahneme cibuli, přidáme maso a za stálého míchání osmahneme. Přikryjeme pokličkou a dusíme ve vlastní šťávě. Po vydušení šťávy maso zaprášíme moukou, osmažíme dočervena, podlijeme vývarem, přidáme koření a dusíme, dokud není maso měkké. Před koncem dušení přidáme kečup a okurku pokrájenou na hranolky. Před podáváním vyjmeme bobkový list.

Vhodná přílohou k azu po tatarsku je dušená rýže nebo těstoviny. Z vlastní zkušenosti doporučuji rýži.

autor receptu:

Azu po tatarsku

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

na porce
Vaše cena 2199 běžně 4398 Kč sleva 50 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,3
dobrý recept
20 hlasujících
  • Recept Azu po tatarsku - Vepřové Azu po tatarsku.
  • Recept Azu po tatarsku - Vepřové Azu po tatarsku

Kuchařky obsahující recept Azu po tatarsku

Recept se nachází v 86 kuchařkách
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů
vařecka
Kuchařska2 1252 receptů
Jozar
Hovězí 353 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Azu po tatarsku

Celkový počet komentářů: 10
Nalezeno receptů: 13
|< << 12 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Azu po tatarsku
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept