reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Australský česnekový chléb

Recept na chléb s chutí česneku. Jídlo vhodné jako příloha k jakémukoliv masu.


  • 3,0

    36×

    3 36
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 544 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 813 hodnocení

Recept na jablečný mřížkový koláč krok za krokem

17. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 592 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 660 hodnocení

Posilte si imunitu díky rakytníku

17. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Přírodní lékárnička: Hlávkové zelí a jeho využití nejen v kuchyni

16. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 559 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Jak žít s bezlepkovou dietou

16. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 533 hodnocení

6 nejlepších receptů na jablečný štrúdl

15. 9. 2019

Postup přípravy

Veku nakrájíme na plátky. Česnek oloupeme, prolisujeme a omytou petrželku nasekáme najemno.

Máslo smícháme s česnekem, solí, petrželkou a utřeme do pěny. Plátky veky potřeme z obou stran a opět složíme dohromady.

Česnekový chléb zabalíme do alobalu a pečeme ve vyhřáté troubě přibližně 20 minut. Poté alobal rozevřeme a dopékáme ještě dalších 5 minut, aby na vece vznikla kůrčička.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Australský česnekový chléb

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.