reklama
hledat uživatel
       

Athol Bross

Drink původem ze Skotska, na jehož přípravu použijeme mimo jiné ovesné vločky.


  • 3,3

    3,3 3
  • 20 min

Postup přípravy

Ovesné vločky dáme do misky a přelijeme vodou. Necháme nejlépe v lednici do druhého dne vylouhovat.

Následující den vločky přes jemné sítko důkladně vymačkáme, přičemž tekutinu pečlivě odchytáváme. Pak ji promícháme s whisky, medem a silně ji zahřejeme. Pozor, nesmí se ale vařit!.

Když voňavý základ na Athol Bross zchladne, vmícháme kondenzované mléko a nakonec i smetanu.

Rozlijeme do lahví a uchováváme v lednici.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Athol Bross

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.