reklama
hledat uživatel
       

Asijský biftek

Recept na biftek z mletého hovězího masa.


  • 3,4

    3,4 7
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 560 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 602 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Vydatná italská polévka Minestrone krok za krokem

17. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Jablečný ocet - to nejlepší z přírody

17. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 541 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Postup přípravy

Čerstvé bylinky opereme, osušíme a nasekáme najemno. Šalotky očistíme a nakrájíme na drobné kostičky. Případně je můžeme nastrouhat. Pepř rozdrtíme v hmoždíři.

Mleté hovězí maso dáme do mísy. Důležité je mít libové a opravdu čerstvé hovězí. K masu přidáme bylinky, jednu až dvě lžíce oleje, pepř a špetku obyčejné soli podle chuti a sójovou omáčku. Hovězí na bifteky důkladně promícháme.

Rozehřejeme si pánev nebo gril, vsypeme hrubozrnnou sůl a necháme ji téměř rozpustit. Zatím si z masové hmoty vytvarujeme 4 menší placky. Hovězí bifteky vložíme na rozpálenou pánev a z každé strany je velice zprudka restujeme.

Asijské bifteky jsou hotové asi po minutě a ihned je podáváme na předehřáté talíře. Asijské bifteky podáváme s čerstvou zeleninou a oblíbenou omáčkou nebo jen sójovou omáčkou.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Asijský biftek

    Celkový počet komentářů: 1

    • Blanka
      Blanka

      nechutnalo nám!

      Vážně nevím co bych měla dělat s tou solí, aby se rozpustila. Na pánev jsme dala maso když ta sůl už žárem vyskakovala z pánve, tudíž byla fakt žhavá, maso se tím pádem skoro hned připálilo a vevnitř zůstalo studené. Kromě toho to pak díky té soli bylo přesolené. Konzistence taky nic moc, placičky se rozpadají.

      06.05.2013 21:28:17


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Asijský biftek

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.